מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- בקשה לייעוץ מימוש זכויותאמיר29/11/2016
לכבוד
עו"ד -מנהלי הפורום
מבקש לשאול: פניתי ברגע של מצוקה במצב רפואי ירוד וכואב
עם כאבי בטן חזקים, שלשולים הקאות ותחושת חולשה
למוקד אחיות במסגרת שירות הקופה ביום שבת בשעות הערב המוקדמות הקשתי מס' ת"ז והמענה האוטומטי הודיע מקומך בתור 20 וזמן ההמתנה 15 דק' במצבי זה נשמע רע ארוך ובלתי אפשרי *לא זכיתי לקבל מענה אנושי *לא זכיתי לקבל ייעוץ *לא זכיתי לממש את זכותי לטיפול רפואי ראשוני *החלטתי לנתק ולפנות למיון ללא כל הכוונה וסיוע מהמוקד הנ"ל
יתרה מכך, במוקד הנ"ל אין מפעילים אופציה call back. *ולא אפשרות של שמירת תור.*ולא אופציה של שלחת sms פנייתך התקבלה / הועברה * שום אופציה לליווי גם לא אחרי הקשת מספר תעודת זהות כשאתה כבר בשלב מתקדם בתור -וזה חבל
כאמור..המקרה בשבת והקופ"ח סגור..ואין מרמ ולא שרמ בעיר.
-
מהקופה נאמר לי שאגרת המיון לא תשולם ולא יועבר כיסוי
כך שאני חייב לשלם עבור הפנייה לטיפול במיון.
-
מדגיש : הגעתי למיון ונקבעה אבחנה שכתובה במכתב השחרור
1. דלקת תוספתן אפנדציט
2.גסטרואנטריטיס (דלקת במעי
לאחר סדרת בדיקות, שתן, דם, אולטרסאונד, כירורג, ומשככי כאבים דרך הוריד..אמרו שנראה שיש גסטרואנטריטיס ..ושחררו
-
שאלתי..
1.האם החשד שעולה מהאבחנות הנ"ל למעשה מוכיח שפנייתי למיון הייתה מוצדקת ?
2. .."פטור מתשלום בחדרי מיון ניתן כאשר הפונה הוא:
לקוח שפנה לחדר המיון במקרים הבאים:
"פציעה הדורשת איחוי על ידי תפירה או אמצעי איחוי חלופי"
>ואני פניתי לא בחשד לשבר אלה בחשד לאפנדציט
האם הפרטים הנ"ל יכולים לסייע לי מצד כיסוי הקופה ?
3. בקרוב יהיה ברשותי אישור מפניות הציבור שמאשר שפניתי למוקד אחיות ובשל עומס יתר זמן ההמתנה היה ארוך מהרגיל האם המכתב יכול לעזור לי ?
אני בן 50 ונתמך מקצבת נכות והסכום 889שקל לא פשוט.
כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה
בכבוד רב
יישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגרת מיון
עו``ד בועז אלקלעי29/11/2016אני סבור שתהיה לך בעיה לקבל פטור מתשלום אגרת מיון שכן אינך עומד בקריטריונים הקבועים. יחד עם זאת הייתי ממליץ לך לפנות לממונה על פניות הציבור בקופת החולים שבה אתה מבוטח ולהציג בפניו את עמדתך ויתכן ובקשתך תתקבל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד בועז אלקלעי תודה על התייחסותך המהירה
אמיר29/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?