מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי קבלת החזר כספי בגין ניתוח בטוענה לאי קבלת חשבונית מקוריתטניה07/12/2016
ביצעתי ניתוח וקופ"ח מכבי התחייבה לבצע החזר לגבי חלק מסכום הניתוח באם אציג לה חשבונית קבלה מקורית. הצגתי לה חשבונית קבלה עם חותמת נאמן למקור, אלא שמכבי טוענת שזו לא חשבונית מקורית וכי לכן היא לא מבצעת את ההחזר. ועתה מכבי דורשת שאחתום לה על טופס שהחשבונית המקורית אבדה לי. והם יבדקו האם הם מאשרים או לא שאלתי היא: האם חרף שהצגתי חשבונית נאמן למקור עליי לחתום שהחשבונית המקורית אבדה לי? ובמילים אחרות האם חשבונית "נאמן למקור" נחשבת כחשבונית מקורית, ועל מכבי חלה חובה להתייחס אליה כאל מקורית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר
עו``ד בועז אלקלעי07/12/2016על פניו נראה כי ההתעקשות של הקופה על חשבונית "מקורית" כאשר הינך מחזיקה חשבונית נאמנה למקור, מיותרת ומקוממת.
יחד עם זאת, בכדי לקדם את העניין, לא הייתי חושש לחתום על טופס במידה והחשבונית המקורית אכן אבדה.
כמובן שכדי לתת תשובה מבוססת ומחייבת אני חייב לקבל את כל הנתונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?