קטיעת אצבעות יד שמאל לא דומיננטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטיעת אצבעות יד שמאל לא דומיננטית
    נמרוד
    17/01/2017

לפני 5 חודשים בזמן שבניתי לחמותי פרגולה, ארעה לי תאונה ונכרתו לי מהבסיס אצבעות יד שמאל. בניתוח החזירו לי 3 אצבעות שלא מתפקדות בכלל. יש עוד ניתוחים וטיפולים בהמשך.
    ביטוח לאומי קבע לי 100% נכות זמנית לשנה. רציתי לדעת האם חוץ מהקצבה החודשית זה נותן הטבות נוספות? כמו הטבות מס או תו נכה וכדומה? או שעליי להמתין לקביעת נכות קבועה
    תודה רבה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• קטיעה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/01/2017

על מנת שאוכל לתת לך תשובה מדויקת יותר, ברור שעלי לבחון את כל התיעוד בעניינך. אני יוצא מנקודת הנחה כי הקביעה של 100% הינה במסגרת אגף נכות כללית וכי התאונה שאירעה לך איננה תאונת עבודה.

הטבת מס יכולה להתקבל אבל ההטבה הקשורה לעבודה ואתה ככל הנראה מקבל קצבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה לתגובה

נמרוד
    17/01/2017

תודה על התגובה,
    ה100% במסגרת נכות כללית. והתאונה לא הוגדרה כתאונת עבודה אלא כתאונה אישית לצערי..

חזרתי לעבודה משרדית כרגע, (לפני התאונה הייתי בדרך לפתיחת עסק של עיצוב בברזל ועץ) והקצבה מתקזזת אל מול המשכורת. כך אני חושב לפחות. חזרתי רק החודש לעבוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו