קושי במימוש טופס 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי במימוש טופס 17
    חנה
    13/02/2017

האם ייתכן שקופ"ח תיתן לי טופס 17 לבי"ח שלא מבצע את הטיפול המדובר, בטענה שאם אין שם אז אין!
    טופס 17 הרי מוכיח שאני זכאית, לא?!
    כבר פניתי בכמה דרכים לברר...לא נעים שרואים אתי כנודניקית אבל למעשה אני יודעת בוודאות שזה בסל הבריאות ואני זכאית, רק שזה חדש ואולי לא ככ מוכר לכל הדרגים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי במימוש טופס 17

הוספת תגובה

• טופס 17

עו``ד בועז אלקלעי
    28/02/2017

השאלה כללית מידי. דרוש פירוט של מהות הטיפול והיכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוט לשאלה אודות מימוש טופס 17

חנה
    01/03/2017

מדובר בטופס 17 לטיפול אורתודנטי מכין ומלווה לניתוח אורתוגנטי קוד משה"ב D8998.
    את הניתוח אישרו לי בבילינסון ולכן (כנראה) גם את הטיפול האורתודנטי המכין אישרו לי בבילינסון, אך אין שם את השרות האורתודנטי המכין.
    כבר למעלה משנה שהטיפול המכין נכלל בסל הבריאות עבור מי שזכאי לניתוח, אך בפועל לא לגמרי יודעים על כך או לא ערוכים לכך..
    כיוון שמדובר בתחום הנושק לרפואת שיניים שבד"כ היא פרטית, עוד יותר מופרך בעיני מי שאינו יודע ומכיר מה שאני מבקשת... ודוחים אותי בלי לבדוק יותר לעומק. (פניתי גם לפניות הציבור של כללית ולא קיבלתי מענה לבעיה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו