מידע רפואי
פורומים
- המופיליה
- כאב
- רפואת משפחה
- נוירולוגיה ילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הורות טבעית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- מחלת מקצוע Radial Tunnel Syndromeג`וני06/03/2017
שלום רב,
אני סובל מעל שנתיים מכאבים עיצביים נוראיים כתוצאה מעבודה מרובה (9-10 שעות ביום) מול המחשב בעבודה.
עברתי עשות טיפולים ובינהם: תרופות חזקות (lyrica, cymbalta , neurontin), לפחות ארבע תרופות שונות מסוג NSAIDs, טופלתי במרפאת כאב, עשיתי IMS, פיזיוטרפיה, גלי הלם, עיסוי עמוק, לייזר רך, רפואה משלימה ועוד ועוד.
בנוסף לכל זה הייתי באובדן כושר עבודה חלקי למרות שהוצע לי להיות באובדן כושר עבודה מלא אך תוך 3 חודשים הייתי חייב לחזור למשרה מלאה כי אחרת הייתי מאבד את מקור הפרנסה שלי.
אבחנתם של מספר רופאים (נוירולוגים, פיזיוטרפיסטים ןאורתופדים מומחים) שונים היא Radial Tunnel Syndrome שזה בעצם לכידה של העצב הרדיאלי בשתי הידיים.
הכאב פשוט מחרפן! זה מגיע למצב של עיקצוצים בכפות הידיים וחוסר תחושה ולפעמים מקשה על שינה תקינה בלילה אך לצערי הרב ישיבה מול המחשב זו פרנסתי כך שכרגע אין לי כל כך מה לעשות אלא לסבול בשקט.
מספר רופאים אמרו לי שיש סיכוי שאוכל לקבל קצבה של מחלת מקצווע וכאן הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
האם זה באמת אפשרי? הרי אין מספיק מידע רפואי אודות RTS (Radial Tunnel Syndrome )
האם מומלץ לפנות לחברה למימוש זכויות רפואיות או לעורך דין כלשהו?
אשמח נורא לקבל את עזרתכם בנושא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מקצוע
עו``ד בועז אלקלעי20/03/2017אכן הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד. צריך לבחון את הטענות שלך בנוגע לפגיעות ביחס לאופי העבודה וכן יש לבחון האם התיעוד הרפואי תומך בטענות אלה, כדי לגבש תביעה איכותית מול הבביטוח הלאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?