מחלת מקצוע Radial Tunnel Syndrome

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מקצוע Radial Tunnel Syndrome
    ג`וני
    06/03/2017

שלום רב,

אני סובל מעל שנתיים מכאבים עיצביים נוראיים כתוצאה מעבודה מרובה (9-10 שעות ביום) מול המחשב בעבודה.

עברתי עשות טיפולים ובינהם: תרופות חזקות (lyrica, cymbalta , neurontin), לפחות ארבע תרופות שונות מסוג NSAIDs, טופלתי במרפאת כאב, עשיתי IMS, פיזיוטרפיה, גלי הלם, עיסוי עמוק, לייזר רך, רפואה משלימה ועוד ועוד.
    בנוסף לכל זה הייתי באובדן כושר עבודה חלקי למרות שהוצע לי להיות באובדן כושר עבודה מלא אך תוך 3 חודשים הייתי חייב לחזור למשרה מלאה כי אחרת הייתי מאבד את מקור הפרנסה שלי.

אבחנתם של מספר רופאים (נוירולוגים, פיזיוטרפיסטים ןאורתופדים מומחים) שונים היא Radial Tunnel Syndrome שזה בעצם לכידה של העצב הרדיאלי בשתי הידיים.

הכאב פשוט מחרפן! זה מגיע למצב של עיקצוצים בכפות הידיים וחוסר תחושה ולפעמים מקשה על שינה תקינה בלילה אך לצערי הרב ישיבה מול המחשב זו פרנסתי כך שכרגע אין לי כל כך מה לעשות אלא לסבול בשקט.

מספר רופאים אמרו לי שיש סיכוי שאוכל לקבל קצבה של מחלת מקצווע וכאן הייתי שמח לשמוע את דעתכם.

האם זה באמת אפשרי? הרי אין מספיק מידע רפואי אודות RTS (Radial Tunnel Syndrome )

האם מומלץ לפנות לחברה למימוש זכויות רפואיות או לעורך דין כלשהו?

אשמח נורא לקבל את עזרתכם בנושא.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מקצוע Radial Tunnel Syndrome

הוספת תגובה

תמונה

• מחלת מקצוע

עו``ד בועז אלקלעי
    20/03/2017

אכן הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד. צריך לבחון את הטענות שלך בנוגע לפגיעות ביחס לאופי העבודה וכן יש לבחון האם התיעוד הרפואי תומך בטענות אלה, כדי לגבש תביעה איכותית מול הבביטוח הלאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו