מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימפיזיוליזיס בהריון-שמירת הריוןספיר12/08/2018
שלום רב, הובחנתי ע"י אורתופד עם סימפזיוליזיס והוא המליץ על שמירת הריון ורשם עקב סכנה לעובר ולאם. אני עובדת בעבודה פיזית עם משקלים בין 5-30 ק"ג, עליה על סולם, עמידה ממושכת על הרגליים. הרופא המטפל שלח אותי לרופא תעסוקתית, אך הרופאה רשמה שאני כשירה לעבוד ושרק אסור לי להרים משקלים יותר מ10 קג.
שאלתי היא האם אני יכולה לערער על החלטה של רופאה תעסוקתית? בטופס לא רשום כלום על ערעור.
איני יכולה לבצע פעולות יומיות והאורתופד אמר כי עליי לנוח עד סוף ההריון על מנת שלא יחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי
עו``ד בועז אלקלעי12/08/2018באיזה קופת חולים עובד המומחה התעסוקתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי
ספיר12/08/2018הרופאה התעסוקתית בקופ"ח מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נתן לערער על ההחלטה שלה?
ספיר12/08/2018היא התעלמה לחלוטין מהמלצת האורתופד, בנוסף ממכתב מעסיק שרושם את אופן העבודה הפיזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא תעסוקתי
עו``ד בועז אלקלעי12/08/2018היי,
נדברים נרשמים בזהירות מאחר ולא ראיתי את המסמכים.
בד"כ מסקנותיו של הרופא התעסוקתי הן הנותנות. הייתי מציע לך להתקשר לקופת החולים ולבקשת הפנייה למומחה תעסוקתי מחוזי או ארצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?