סימפיזיוליזיס בהריון-שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפיזיוליזיס בהריון-שמירת הריון
    ספיר
    12/08/2018

שלום רב, הובחנתי ע"י אורתופד עם סימפזיוליזיס והוא המליץ על שמירת הריון ורשם עקב סכנה לעובר ולאם. אני עובדת בעבודה פיזית עם משקלים בין 5-30 ק"ג, עליה על סולם, עמידה ממושכת על הרגליים. הרופא המטפל שלח אותי לרופא תעסוקתית, אך הרופאה רשמה שאני כשירה לעבוד ושרק אסור לי להרים משקלים יותר מ10 קג.
    שאלתי היא האם אני יכולה לערער על החלטה של רופאה תעסוקתית? בטופס לא רשום כלום על ערעור.
    איני יכולה לבצע פעולות יומיות והאורתופד אמר כי עליי לנוח עד סוף ההריון על מנת שלא יחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי

עו``ד בועז אלקלעי
    12/08/2018

באיזה קופת חולים עובד המומחה התעסוקתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכבי

ספיר
    12/08/2018

הרופאה התעסוקתית בקופ"ח מכבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נתן לערער על ההחלטה שלה?

ספיר
    12/08/2018

היא התעלמה לחלוטין מהמלצת האורתופד, בנוסף ממכתב מעסיק שרושם את אופן העבודה הפיזי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי

עו``ד בועז אלקלעי
    12/08/2018

היי,

נדברים נרשמים בזהירות מאחר ולא ראיתי את המסמכים.
    בד"כ מסקנותיו של הרופא התעסוקתי הן הנותנות. הייתי מציע לך להתקשר לקופת החולים ולבקשת הפנייה למומחה תעסוקתי מחוזי או ארצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו