מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בפוליסת ביטוח תאונות קבוצתיצביה28/05/2008
שלום .
אני מבוטח שנים בביטוח תאונות אישיות קבוצתי בבקום עבודתי , על ביטוח זה אני וגם מקום העבודה משלמים את הפרמיה .לאחרונה לאחר שהייתה לי תאונת דרכים התברר לי כי הפוליסה לא מכסה יותר כיסוי של תאונות דרכים .
השינוי חל בין חברת הביטוח למעביד ללא ידיעתי והסכמתי והוא חל לאחרונה בלבד .
האם חברת הביטוח / המעביד היו צריכים לידע אותי על השינוי בפוליסה ?
האם למרות תנאי זה אני יכול לתבוע את הפוליסה עקב התאונה בטענה שההחרגה שהוכנסה אינה חוקית או שסיכויי קלושים והמקרה אבוד?
תודה
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליסת ביטוח קבוצתית
עו``ד בועז אלקלעי29/05/2008בדרך כלל תאונות דרכים מוחרגות מהכיסויים שניתנים במסגרת ביטוחים קולקטיביים.
בכדי לבחון את טענותיך יש לבחון את הפוליסה הקודמת מול הפוליסה הקיימת ורק אז אוכל להשיב לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליסות
צביה29/05/2008תודה .
בדקתי את 2 הפוליסות הקודמת של השנה הקודמת ושל השנה החדשה וההבדל הוא:
בשנה שעברה בסעיף תנאים והרחבות סעיף ההחרגה לגבי תאונות דרכים לא קיים .
בפוליסה של השנה ההחרגה קיימת בצורה כזו:
הפוליסה אינה מכסה תאונות דרכים בארץ ובחו"ל כמשמעה בחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים התשל"ה 1975 .
הפוליסה הקבוצתית היא פוליסה לביטוח תאונות עבודה בלבד שהנכות שלה נקבעת ע"י המוסד לביטוח לאומי .
הפוליסה מכסה תאונות עבודה בלבד שכללו בעבר גם תאונות דרכים בזמן העבודה .
ביטול זה הינו הרעת תנאים בפוליסה והוא נעשה ללא ידיעת העובד , המעביד כנראה ידע על כך וחתם חד צדדית על ההחרגה על מנת להוזיל כנראה את הפרמייה המשולמת על ידו ואולי גם של העובד .
האם לדעתך מקום העבודה / חברת הביטוח הייתה צריכה לדווח לי על השינוי ?
האם לדעתך ההחרגה הזו לא חוקית וקיים מקום לתבוע את הפוליסה על סעיף תאונת עבודה בגין אותה תאונת דרכים .תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליסות
עו``ד בועז אלקלעי30/05/2008אני לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית, בטח לא מעל גבי פורום זה.
לכאורה אם קרתה לך תאונה בזמן שהפוליסה החדשה הינה בתוקף, אזי צריך לנהוג לפיה והיא קובעת כי תאונות דרכים מוחרגות.
יחד עם זאת פוליסות קודמות, נתנו כיסוי ומן הסתם "צרכן הקצה" צריך לדעת זכויותיו.
אם מדובר בנזק גדול אזי יש מקום להגיש תביעה כנגד המעביד וחברת הביטוח וזאת רק לאחר בחינת כל החומר הרלבנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?