רופא תעסוקתי חוות דעת שניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי חוות דעת שניה
    ספיר
    20/08/2018

שלום, אובחן אצלי סימפיזיוליזיס לפני כחודשיים, הייתי אצל רופאה תעסוקתית לאחר קושי רב בתפקוד והיא לא הסתכלה על המסמכים המצורפים וקבעה שאני כשירה לעבוד ללא הרמת משקלים מעל 10 קג. (אני עובדת בעבודה על הרגליים עם משקלים של 15 קילו ומעלה).
    המצב החמיר לכאבי גב תחתון בלתי נסבלים, חוסר תפקוד כמעט מלא אי יכולת לקום ולשבת ומסמכים מהאורתופד אשר סותרים את ההחלטה של הרופאה התעסוקתית. אחרי שהגשתי ערעור על ההחלטה התקשרו אליי מהמרפאה התעסוקתית ואמרו שלא כדאי לי ללכת לערער במרפאה אחרת ועדיף להגיע אליהם לבדיקה אצל רופא אחר אחרי שהם ראו את המסמכים החדשים. שאלתי היא האם אחרי שהם ראו שהמצב החמיר בצורה משמעותית הם מנסים ל"טאטא" את זה? האם אני עדיין רשאית לקבוע למרפאה תעסוקתית אחרת? ולא ללכת אליהם למרות שאמרו שיקבעו לי תור מהיר ושבמקום אחר יקח לי חודשים.. מרגישה כאילו מנסים לפצות על רשלנות מסוימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי

עו``ד בועז אלקלעי
    23/08/2018

שלום.
    בסוף את צריכה אבחנה שתואמת את מצבך. אני לא רואה כאן רשלנות זועקת. הזכויות שלך ישמרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו