מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לעאדם שעובד וחלה ברטן יש זכויותליאת30/05/2008
שלום רב!
לפני כשנה חליתי בסרטן בבלוטת התריס ועקב כך הוציאו לי את הבלוטה כולה עברתי טיפול ביוד ראדיו אקטיבי , ונאלצתי לא לעבוד כחודש ימים, וכיום אני נמצאת במעקב רפואי ואני נאלצת לקחת כדורי אלטרוקסין , על מנת להשלים את תפקידה של בלוטת התריס, יש לציין שאני כבת 29 ולפני כ- 10 שנים חליתי בהוג'קין (סרטן)ונאלצתי לעבור טיפולי כימותרפיה והקרנות , בזמנו לא עבדתי והייתי נחשבת נכה של ביטוח לאומי וקיבלתי קיצבה ( עד לאחר שהבראתי ואז נקבעה לי נכות של 65% ופסקה הקצבה)
לצערי בשל טיפולי הכימותרפיה גיליתי כיום שנפגעה לי הפוריות ואני זקוקה לטיפולי פוריות כך שיש לי הוצאות רבות,
האם אני זכאית לעזרה כלשהי מביטוח לאומי וממס הכנסה כיום כשאני עובדת ?
( פעם התעניינתי ואמרו לי בביטוח לאומי שכדי לקבל נכות רפואית אני אמורה להוכיח שנפגעתי בכושר העבודה לפחות ב-50% , אני עובדת במשרד ולא עבודה פיזית ובשבלי העבודה היא חלק מתהליך הרפוי האם כך הוא הדבר?
בתודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן
עו``ד בועז אלקלעי01/06/2008ליאת שלום !
לצערי התשובה שלי איננה כה פשוטה.
אכן ביטוח לאומי משלם קצבת נכות כללית באם כושר העבודה שלך נפגע ולא באם יש לך נכות.
על מנת לבחון את מצבך ובאם הינך זכאית לזכויות כלשהן, אני מציע לך לקבוע פגישה עם עו"ד אשר יבדוק באם קיימת ברשותך פוליסת ביטוח המכסה נזקים מהסוג הזה.
בקשר למס הכנסה הינך צריכה לפנות לרואה החשבון של החברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?