יש לי חשד כבד כי זכויתי הרפואיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי חשד כבד כי זכויתי הרפואיות
    בוני
    28/06/2008

מופרות ברגל גסה . במה דברים אמורים ,אני בן 62.5 נכה צה"ל רגל +גב בשעור של כ-40% לאחרונה הועברתי ממחוז הגלילי כעובד מדינה בערך כ-17 שנה למחוז חיפה בהסכמתי שם הושמתי לעבוד בנהרייה שלומי בית ג'אן שזה מרוחק מביתי כ-180 ק"מ מחיתי על כך וכמובן שלא התייצבתי בבית ג'אן כי המרחק העצום גרם לי בעיות רפואיות קשות ומי שמכיר איך מתנהל מחוז צפון משהב"ט נכי צהל יכול להבין שמשם לא באה לי שום תרופה פניתי לרופא תעסוקתי הנ"ל נתן המלצותיו שתאמו את טענותי ובעיני המעסיק הממשלתי לא מספיק והם מתעקשים לשלוח אותי לוועדה רפואית של עובדי מדינה -שבמשרד הבריאות ושם ממחש כמו הבולשוויקים מצאו סיבה לשלוש וועדות שאני צריך להתייצב ביניהם ובנוסף שלחו את הזימון ומה אני צריך להביא איתי ישירות לאמרכלות ומשם עבר בדואר פנימי מול פני כל המזכירות ומי לא?? עכשיו בעצם כולם כבר יודעים מה בעיותי הרפואיות,לא תקין אבל יכול להיות שזה כך צריך להיות?? אני כמובן מתנגד ולא מצליח לשכנע אותם שמכתב מרופא תעסוקתי יכול בהחלט ליתן כיוון מה שאני מבקש מהמכם להכנס לעובי הקורה ולבדוק אם הבעייה כאן מערכתית מה שלי זה כך נראה שעושים בהליך רפואי שימוש לרעה אני, לא מבקש ייצוג ואו שימוש בבית הדין לעבודה אלא רק סיוע ממקורותיכם כמגיני זכויות החולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הלו הפורום עובד???

בוני
    29/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הפורום עובד??

בוני
    05/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה חופשת קייץ תהנו בהחלט אין

בוני
    05/07/2008

בכוונתי להפריע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות רפואיות

עו``ד בועז אלקלעי
    06/07/2008

עמי שלום !

ראשית אנו מתנצלים על האיחור במענה, הנובע לצערנו הרב מסיבות הקשורות לבעיות ברשת המחשבים.

לגופם של דברים, טענותיך הינם בתחום מערכת יחסי העבודה שבתוך המדינה ולצערנו הרב קיימים הליכים מסוימים אותם הינך חייב לעבור על מנת לממש את זכויותך.

ליבי איתך, אך מאחר ומדובר בפורום זכויות רפואיות ומאחר ונראה כי אינך זקוק לייצוג משפטי, נראה הדרך לפתרון טמונה במקום עבודתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא אין שום סכסוך עבודה הכל נובע

בוני
    11/07/2008

מבעיות רפואיות ולאא מסכסוך עבודה זה כמובן תרוץ טוב של המערכת שלכם כדי להתחמק מלעזור אבל על כל פנים תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנצלות

מעיין רוגל
    06/07/2008

שלום עמי, עקב בעיה במערכת ניהול הפורומים לא ידענו שעלתה פניה בפורום ולכן התגובה התעכבה. התנצלותנו על הזמן שעבר מהפניה ועד התשובה.
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו