חוסר יחס לבעיה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יחס לבעיה רפואית
    אלה
    06/07/2008

שלום רב, יש לי בעיה רפואית מכאיבה בגב, אני מתרוצצת בין רופאים ואף אחד לא מוכן לאבחן, נשלחתי לצילומים, בדיקות ומה לא וכל אחד מושך עוד זמן וכל הזמן שולחים אותי לפיסיותרפיה וזה לא עובר, אני מפחדת שהבעיה תחמיר כיוון שכל בדיקה אצל רופא לוקחת כמה חודשים וכבר שנתיים אני ממתינה שהכאב יחלוף, למי אני יכולה לפנות לגבי הזלזול בי וגם הכאב שאני סובלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יחס לבעיה רפואית

הוספת תגובה

• הצעה

מעיין רוגל
    06/07/2008

שלום אלה,
    אני מציעה לך לפנות לאגודה לזכויות החולה במקרה כזה. כי ממה שאני מבינה, אם אני מבינה נכון, אין כאן עניין שלחוסר טיפול או של אי מתן טיפול אלא של חוסר נכונות לאבחן.
    האם ניסית לפנות לרופא מומחה? האם קיבלת איזושהי הפניה? האם קיבלת תוצאות של האבחונים השונים?
    חסרים לי פרטים כדי לדעת אם יש לנו דרך לסייע. אם את מעוניינת את מוזמנת לפנות גם למייל של העמותה עם פרטים נוספים ואנו ננסה כמיטב יכולתנוו לסייע.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו