אח שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח שלי
    גל
    23/08/2008

אחי בעל נכות נפשית 70%,בן 56,לא טופל מעולם.לפני חודשיים ניפצע קשה בתאונת דרכים כרוכב אופניים.כרגע אין שום כיסוי ביטוחי חוץ מביטוח בריאות ממלכתי.נותח פעמיים בראשו.בין ניתוח לניתוח שהה בבית חולים שיקומי מוכר.בימים הקרובים לאחר תום האישפוז יצטרך לחזור לבית החולים השיקומי.היות והתלוננתי על רמת הטיפול בתקופת השיקום ובקשתי להעבירו למקום שיקומי אחר נוצר "בלגן" עם הגורמים המעורבים שהם קופת חולים והמוסד השיקומי שעושים יד אחת מולי.בימים האחרונים התקבלו הרבה החלטות סותרות כמו : הוחלט לא להעבירו למקום אחר,הוחלט להעבירו לשיקום יום,בית החולים השיקומי החליט שהוא לא מקבל אותו חזרה,בפעם האחרונה קיבלתי הודעה מקופת חולים שאם אתן הסכמה להחזירו לשם הוא יחזור כמה שיותר מהר. אני שלחתי פקס שישלחו לי החלטה רישמית ובכתב. בינתיים הוא מחכה .היות והוא בעל נכות אני חוששת מהידרדרות היחס כלפיו. האם בית החולים השיקומי שבו שהה רשאי לא לקבלו ?האם זה חוקי?מצבו לא יותר טוב מהפעם הראשונה לחזור לבית הורים קשישים במצבו זה בלתי אפשרי העובדת הסוציאלית בבית החולים לא נקטה אצבעה כל התקופה היא רק התלוננה בפניי למה את לא מסדרת לו עובד זר! מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח שלי

הוספת תגובה

• סיוע

מעיין רוגל
    23/08/2008

שלום שלי, נדמה לי שכתבת לנו בעבר על המקרה, נכון?
    בכל אופן אני חושרת על הצעתי מאז, יתכן שהעמותה תוכל לסייע לך לקבל טיפול הולם לאחיך, לשם כך עליך לפנות אלינו למייל עם פרטי המקרה ובצירוף מסמכים רפואיים ובירוקרטיים הנוגעים למקרה, ואנו ניצור איתך קשר בהקדם האפשרי בכדי לנסות ולסייע.
    אנא שלחי אלינו מייל ל
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח שלי

עו``ד בועז אלקלעי
    01/09/2008

בהמשך לתשובתה של גב' רוגל אני מציע לך לא להזניח את המקרה ולפנות לעורך דין . במסגרת עבודתי נתקלתי לא אחת במקרים בהם מחוסר ידיעה ו/או חוסר מידע אנשים הזניחו את הבעיות שלהם ולבסוף לא יכלו לתבוע את אשר היו צריכים לתבוע במועד.

אולי התשובה שלך טמונה במסגרת חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו