שאלה אחרי ניתוח??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אחרי ניתוח??
    אלמה
    14/09/2008

שלום אני אחרי ניתוח פרוטיס הוצאת גידול שפיר יש לי חוסר תחושה של 100 אחוז באוזן איפו שהיה הניתוח אני לא יכולה לשים שפופרת של טלפון כי אין לי תחושה שם המנתח אמר שאולי יחזור התחושה ואולי יחזור רק קצת מה הזכויות שלי החשב? האם מגיע לי אחוזי נכות? מה לעשות? עזרה בבקשה תודה מראש אלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אחרי ניתוח??

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח

עו``ד בועז אלקלעי
    17/09/2008

אלמה שלום !

התשובה לשאלתך אינה פשוטה והיא מורכבת ממגוון נתונים שלא נכללו בשאלתך.
    צריך קודם כל לבדוק את מצבך הכללי בכדי לקבוע מה הנזק הזמני שלך .

ניתן לפנות למוסד לביוטח לאומי אגף נכות ככלית בבקשה להכיר בך כנכה, לפחות באופן זמני, אך יחד עם זאת לנוכח הנתונים בשאלתך לא נראה לי כי הינך עומדת בקריטריונים.

מתי היה הניתוח ? האם יש לך ביטוח פרטי כלשהו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לשאלות

שושי
    17/09/2008

שלום שוב תודה על תשובתך לשאלתך אני חודש וחצי אחרי הניתוח יש לי פוליסת ביטוח חיים מה אני צריכה להביא לביטוח לאומי בקשר לנכות? מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

עו``ד בועז אלקלעי
    20/09/2008

אלמה שלום !

מאחר ואני צריך פרטים נוספים בכדי להשיב לשאלתך הינך מוזמנת לפנות אלי לטלפון שבשרדי, כאמור בכותרת ואני אמסור לך את התשובות המוסמכות יותר, לאחר שתסבירי ואלמד את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו