פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    מניקה
    23/09/2008

שלום לאחר הלידה נוצרה לי פיסורה וגם טחורים וכל בוקר אני מבלה בשירותים בדמעות וכאבים בגלל יציאות קשות ומכאיבות בנוסף אני חולת FMF האם אני זכאית לנכות כללית מביטוח לאומי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• פיסורה

עו``ד בועז אלקלעי
    01/10/2008

שלום רב!!

על מנת לקבל קצבת נכות כללית בביטוח הלאומי עליך לעבור שני מחסומים. האחד נכות רפואית העולה על 40% והשני הוא פגיעה בכושר ההשתכרות.

אם את עומדת בתנאים אלה הינך זכאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מניקה
    02/10/2008

שלום תודה על התשובה לגבי כושר השתכרות אין לי ספק שאפגע כי הייתי עובדת כ-9 שעות באופן רציף מול המחשב (מנתחת מערכות וראש צוות) לא ברור לי איך קובעים אם נפגעתי מעל 40 אחוזים? כל יום אני יושבת בגיגית מים חמים כמה פעמים ביום כל בוקר אני מבלה כשלוש שעות בשירותים (כי הצואה קשה והפיסורה כל פעם נפתחת מחדש) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עו``ד בועז אלקלעי
    05/10/2008

פגיעה בכושר ההשתכרות צריכה להיות משמעותית ולמעלה מ - 50% .

קיימת האפשרות כי הנכות שתקבע הינה זמנית - עד החלמה. שווה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו