תביעה לביטוח תאונות אישיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • תביעה לביטוח תאונות אישיות
    לילי
    27/11/2008

    אני נפגע תאונת עבודה שהיא גם תאונת דרכים,קבלתי מביטוח לאומי 28% נכות ופניתי לחברת "דקלה"שם אני מבוטח לקבל את הפיצוי הכספי המגיע לי מהם בעקבות אחוזי הנכות שקבלתי מהמל"ל,אך הם מתייחסים אליי בחוסר אדיבות מוחלט ולמרות שהצגתי בפניהם את כל המסמכים הדרושים,הם דורשים שאבדק ע"י רופא מטעמם(שאגב מרפאתו מרוחקת מביתי כשעת נסיעה,ולדבריהם זו"בעיה שלי")ואם יחליטו לשלם לי אז זה יהיה לפי מה שהוא יקבע ומן הסתם אין מצב שהוא יקבע אחוזים גבוהים יותר אלא רק פחות.האם זה חוקי?האם אחוזי הנכות שקבע לי ביטוח לאומי אינם מספיקים?(זה לא סוד שהביטוח הלאומי אינו נדיב במיוחד ובכל זאת זה אינו מספק אותם),זכותם להציב בפניי איזה תנאי שהם רוצים?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תביעה לביטוח תאונות אישיות

    עו``ד בועז אלקלעי
    27/11/2008

    אם מדובר בתביעה לפי ביטוח תאונות אישיות, הרי שגם לך שמורה הזכות לצרף חוות דעת הגבוהה יותר ממה שקבע המוסד לביטוח לאומי.

    מדובר בעימותים ישנים וקבועים שאני מנהל דרך קבע מול חברות הביטוח המסרבות לשלם ומחפשות להתחמק מחובותיהם עפ"י הפוליסה.

    אל לך להמשיך ולנהל את עניינך בכוחות עצמך.

    אני נתקלתי במקרים רבים בהם השיגו הלקוחות פיצוי הנמוך יותר ממה שהיו אמורים ויכולים לקבל מחברת הביטוח ולו בגלל שהם לא ידעו לנהל את עניינם מול חברת הביטוח.

    העזרי בעורך דין !!!

    בשולי הדברים אוסיף כי דווקא ממצאי המוסד לביטוח לאומי יכולים להיות המדד לפיו יקבע הפיצוי שלך ובכל מקרה אל תסכימי למינוי מומחה מטעם חברת הביטוח שיחייב אותך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו