החלפת רופא במכבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת רופא במכבי
    רותם
    02/12/2008

שלום, אני מעוניינת להחליף רופא משפחה .בחרתי ברופאה שאני מאוד מעוניינת ללכת אליה והיא נמצאת בעיר מגוריי, אולם נאמר לי ע"י מזכירתה שאין היא מקבלת פציינטים חדשים כיוון שהיא עמוסה, למרות שבאותו יום ספציפי היה לה מקום אך היא טענה שהמקום שמור לפציינטים קבועים. אני חושבת (תאמרו לי אם אני טועה ובגדול ? .) שזכותי כחברת מכבי המשלמת את ביטוח הבריאות דרך תלוש המשכורת ובנוסף דרך חשבון הבנק את כל הביטוחים הנוספים, להתקבל לכל רופא שארצה אם לא ברחבי הארץ אז לפחות בעיר מגוריי וקרוב לבית שלי . התקשרתי למוקד מכבי ואמרו לי שאכן במחשב מצויין שאין הרופאה מקבלת פציינטים חדשים. שאלתי האם אכן אפשרי לעשות זאת ? עליי לפנות לתלונות הציבור במכבי ? או אולי יש לכם מה לייעץ לי ? או הנקודה האחרונה האם אני לא צודקת ? או פשוט כן אבל אלה החוקים והביוקרטיה ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת רופא במכבי

הוספת תגובה

• החלפת רופא

עו``ד בועז אלקלעי
    02/12/2008

אל תאמרי נואש ועמדי על זכויותיך. עפ,י התקנות החדשות הינך זכאית לבחור את הרופא המטפל שלך. פני להנהלה הסברי להם את עמדתך ותדרשי כי הרופא הספציפי יטפל בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו