עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    רווית
    05/12/2008

אני מטופלת ברמב"ם אצל רופא מומחה (אנדוקרינלוג). וקופת חולים כללית נותנת לי טופס 17 אליו. עכשיו ברצוני לעבור לרופא אחר שנמצא באיכילוב. כיוון, שהרופא הנוכחי לא נותן לי טיפול הולם ואין לו הרבה ידע בנושא שקשור אליי. כשבקשתי טופס 17 לאיכילוב, הרופא טען שאני נמצאת במחוז צפון ולא יכולה לקבל טופס 17 למחוז מרכז. מה אני יכולה לעשות? האם זה הגיוני? ואם כן, ראיתי שהרופא מומחה שאני מעוניינת בו עובד דרך קופת חולים מאוחדת במחוז מרכז (ודרך הקופה זה יותר זול מטופס 17 אפילו). האם אני יכולה ללכת לרופא הזה ממחוז צפון למחוז מרכז ולהיות מטופלת אצלו? או שגם פה יש בעיה? (אני שואלת את זה בגלל שאני בכללית ולא במאוחדת ואני רוצה להיות בטוחה שהוא יוכל לקבל אותי מלפני שאני עוברת) תודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• החלפת רופא

מעיין רוגל
    05/12/2008

שלום רווית,
    קופת חולים מחוייבת לספק טיפול על פי אזורים. ולכן מעבר לרופא שאינו באזור בו את מטופלת, ובמיוחד אם מדובר במעבר מרופא שנמצא באזורך לרופא שנמצא באזור מרוחק יותר, הוא בעייתי וקופת חולים אינה חייבת לאפשר את המעבר. אם מדובר בטיפול בלתי הולם ובמעבר על הבסיס הזה יתכן שיש מקום להתערבות משפטית שתאפשר את המעבר,
    אני ממליצה לך לפנות אל עמותת קרן דולב, דרך מייל [email protected], לפרט את המקרה, ואנו נחזור אליך בהקדם.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי ומה לגבי השאלה השנייה שלי

רווית
    05/12/2008

לגבי קופ"ח מאוחדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו