שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ויקי
    27/12/2008

שלום, אני אובחנתי כחולת טרשת שבוע שעבר, רוצה לדעת מה זכויותי בתור חולה במדינת ישראל, כאשר התופעות הם הירדמויות און ואוף של הרגל , כאבים של הרגל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

ויקי
    27/12/2008

אני אחדד את השאלה, רציתי לדעת מה מגיע לי בתור מישהי שעובדת ורוצה לעזוב? ובתור חולה במחלה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויקי שלום !

עו``ד בועז אלקלעי
    28/12/2008

ראשית אני מבקש לאחל לך רפואה שלמה.

שנית, השאלות הכלליות אותן את מעלה בפורום זה אינן קלות ואינן פשוטות ואין באפשרותי ליתן לך תשובות מדויקות, מבלי לבחון את התמונה כולה, יחד עם זאת אציין מסםר דברים.

יש לבחון את חומרת המחלה ולבדוק באם ניתן להגיש תביעה לנכות כללית במסגרת המוסד לביטוח לאומי.

יש לבחון את התנאים וההסכמי םבמקום העבודה ולבדוק אם הינך זכאית לפיצוי. תשומת ליב כי התפטרות עקב מצב רפואי כמוה כפיטורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו