מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טופס 17בר18/01/2009
אני מטופלת אצל אנדוקרינלוג ברמב"ם ומקבלת טופס 17 קבוע. עכשיו בטיפול אצלו אני מתווכחת איתו שהטיפול שהוא נותן לי לא אפקטיבי. והוא משיב ומאיים, פותח את הדף בתיק האישי ומאיים עליי שהוא יפסיק לטפל בי. בפעם האחרונה פחדתי והתחנפתי. אבל תכל"ס אני לא רוצה אותו. והוא היחיד שמטפל בנושא שלי באזור הצפון. אם הוא לא ירצה לטפל בי אז אני מקבלת טופס 17 לרופא חלופי? אפילו אם הוא באזור המרכז? (כי ישנם 3 רופאים שמטפלים בנושא שלי). וזה שנמצא בצפון מאיים עליי. מה אני יכולה לעשות כדי לקבל טופס 17 לאיכילוב? (רק שם תיהיה לי שביעות רצון) אני צריכה להיכנס לבה"ח לחולי נפש כדי שייתיחסו אליי? כי המנפ"ר תמיד מסרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופס 17
מעיין רוגל18/01/2009שלום בר,
א. בין רופא למטופל לא אמור להתקיים מצב כזה של איומים והתחנפויות. במידה והוא אינו נוהג באופן מקצועי יש לך כל עילה להתלונן עליו.
ב. ברמת העיקרון קופת החולים מחוייבת לספק למבטוחיה טיפול באזור מגוריהם או בקירבה סבירה אליו, וזאת רק על ידי רופאים השייכים לקופה או בבתי חולים להם יש הסכם עם הקופה. לחולה אין הרבה בחירה בנוגע לרופאים אליו הוא מופנה על ידי הקופה.
אבל - במידה ואכן הטיפול שאת מקבלת אינו טוב, והיחס אינו מקצועי, יש כאן עילה לבקשה שלך לרופא חלופי. יתכן מאוד ועורכי הדין של העמותה (עמותת קרן דולב לצדק רפואי) יוכלו לסייע לך לעבור לרופא אחר במימון הקופה.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

