מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה במכון שינהסופיה27/01/2009
מעל 15 שנה הנני סובלת מבעיות שינה,כיום מצבי מחמיר לוקחת כדורי נומבון וזה לא משפיע עליי בקושי ישנה שלוש שעות ביום. עקב חוסר שינה אנני מתפקדת בעבודה ולא בבית. ביקשתי מספר פעמים מרופאת משפחה שתשלח אותי למכון שינה והיא לא אישרה. האם על פי חוק לא מגיע להיבדק במכון שינה לבדוק מה גורם לחוסר שינה,מה עליי לעשות בשביל לקבל הפנייה למכון שינה. לתשובתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון שינה
מעיין רוגל27/01/2009שלום סופיה,
יש לי כמה שאלות, אם תוכלי לענות לי עליהן אנסה למצוא לך תשובה וסיוע.
מדוע רופאת המשפחה אינה מאשרת את הבקשה?
האם בדקת אפשרות של פניה למרפאת שינה מבלי לעבור דרך רופאת המשפחה? האם ביררת מול מוקד השירות של קופת החולים כיצד להזמין תור למרפאת שינה?
את מוזמנת לענות לי כאן או במייל העמותה ואנסה לסייע כמיטב יכולתי.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה במכון שינה
סופיה28/01/2009ערב טוב קיימת הפליה בין תושבי המרכז לתושבי הצפון,בכל בדיקה אצל מומחים מקשיים על החולים ולא מאשרים להם,למשל עברתי שני ניתוחים באוזן ימין ואיבדתי את השמיעה וכיום סובלת מטנטון תמידי רופא אף אוזן גרון רשם לי הפנייה שעליי לבדיקת עוצמת טנטון,וקופה לא אישרה בסוף שילמתי מכיסי את הבדיקה . הקופה חוסכת בכסף על גב החולים,ישנם חולים שאין להם אפשרות כספית לשלם עבור כל הבדיקות ,והם נופלים בין הכסאות לצערי מי שיש לו כסף יכול להגיע למומחים ואחד שיש לו מקבל אחד שאין לו סובל. דבר נוסף אם אני צריכה הפנייה לבית חולים רמב"ם ,לא מאשרים הקופה עובדת רק עם בית חולים צפת ,עפולה או פוריה. בנושא בדיקת שינה התלוננתי מספר פעמים שאני כבר לא מסוגלת לתפקד ,בקושי ישנה שעתיים שלוש ביום ולא איכפת לה אם יום אחד אתמוטט מזה. נ.ב. אני משלמת את אותם סכומים לקופה כמו אנשים ממרכז) לעזרתך בנדון אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע
מעיין רוגל29/01/2009שלום סופיה,
הנושא של הפליית תושבי הפריפריה מעסיק את העמותה ועל פניו נראה שיש כאן מקום להתערבות משפטית במקרה שלך.
מחכה לשמוע ממך
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון שינה
סופיה30/01/2009ערב טוב התקשרתי למוקד זימון תורים להזמין תור למכון שינה,נאמר לי ע"י נציגת שירות בלי מכתב הפנייה מרופא ובלי טופס 17 אין אפשרות להזמין תור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע העמותה - מכון שינה
מעיין רוגל30/01/2009שלום סופיה, ביררתי מול עורכת דין מהצוות המשפטי - על פניו נראה שאנו יכולים לסייע לך במקרה שלך. אנא צרי איתנו קשר בהקדם לטלפון 054-6665442 (תענה לך יעל, אחראית פניות ציבור), או פני אלינו דרך אתר העמותה, ברגע שיהיו לנו פרטי התקשרות איתך נצמיד לך עורך דין מטעם העמותה שיעשה כל שביכולתו כדי לסייע לך לקבל את ההפניה לה את זקוקה.
מחכה לשמוע ממך
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה במכון שינה
סופיה02/02/2009ערב טוב התקשרתי לנייד שציינת ולא היה מענה במספר הנ"ל השארתי בתא קולי את מספר הפלאפון שלי ולא יצרו עמי קשר. לעזרתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיטופל עד מחר.
מעין רוגל03/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?