מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום מה לעשות?דליה04/02/2009
בן משפחה שהוא בעל נכות נפשית (ולא טופל מעולם)עבר תאונת דרכים קשה לפני חצי שנה עם חבלת ראש.עבר שיקום באישפוז מלא.בשיקום היה לו רע ולא הצליח לשתף פעולה. היום הוא כבר חודשיים בבית ומקבל טיפולי ריפוי ועיסוק בקהילה. יש בעיות קוגנטיביות עקב הפציעה.המלצת ביח השיקומי + המלצת 3 רופאים נוספים היא המשך טיפול קוגנטיבי באחת מהן צויין שם ביח.קופת חולים הפנתה בקשה לקבלו לשיקום יום.הוא עבר יומיים איבחון.יש לציין שהוא בחור לא טיפש בגיל 55.הוחלט לא לקבלו בטענה: הבעייה הקוגנטיבית נובעת מהבעייה הנפשית שלו ולכן אנו ממליצים על שיקום פסיכיאטרי. האיש לא ניפגש עם פסיכיאטר בימי האיבחון! רק עם פסיכולוגית .שאלתי את הרופאה אם כל מי שיש לו רקע פסיכיאטרי ועובר חבלת ראש לא מתקבל לשיקום יום וענתה לי שבמקרה הספציפי שלו הוחלט לא לקבלו.לאיש יש יכולות אינטילגנטיות גבוהות אך יש הפרעת זיכרון. לאחר ויכוח עם הרופאה היא הלכה למנהלת המרפאה חזרה עם החלטה אחרת.אנחנו נעשה לו טובה ונקבל אותו לחודש ניסיון .ואמרה נו את מכניסה אותו או שאת רוצה שנכין לך סיכום איבחון? אמרתי שאחשוב על כך ואודיע להם. יש לציין שלא אהבו את האיש כשהיה בשיקום והתיחסו אליו בזילזול זו תחושה.אני חוששת מהנזק שיכול להיגרם לו לאחר חודש.על מנת להוכיח שצדקו יכולים לגרום לו באמת להתאשפז ............אני כבר לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום
עו``ד בועז אלקלעי04/02/2009ראשית אני ממליץ להכניס אותו לטיפול לחודש ניסיון כי אין לו מה להפסיד מכך.
שנית, האם הוא מטופל ע"י עו"ד ?כי מאחר ומדובר בתאונת דרכים, יש דרכים לעורך הדין התמודד עם הבעיה.
לשאלות נוספות הינך מוזמנת לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעוד
דליה04/02/2009אני חוששת שיש מה להפסיד,חוסר הרצון לקבל אותו משקף את ה"רצון" לשקם אותו ,הוא נכנס עם סטיגמה ואם ירצו להפסיק את הטיפול אחרי חודש יגידו שהוא צריך אישפוז פסיכיאטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום
עו``ד בועז אלקלעי05/02/2009במסגרת שאלתך אינני מזהה חשש מעצם טיפול פסיכיאטרי ולכן לעניות דעתי, שיתוף פעולה מצידו במהלך החודש הראשון יכול להביא את הצוות הרפואי לדי הכרה מהן הבעיות האמיתיות מהן הוא סובל.
לא השבת לי על השאלה באם הינך מיוצגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייצוג
דליה05/02/2009תודה, אני מיוצגת עי עו"ד אבל אתה רואה את השאלות אני לא מפנה אליו ,הוא טוען שהתערבות במיקרה הזה היא לא לטובת התביעה. זו האמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה ושהכל יסתדר לטובה
עו``ד בועז אלקלעי06/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?