שבירת שן במהלך העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבירת שן במהלך העבודה
    מירב
    17/02/2009

שלום רב, במהלך עבודתי במשרד, שברתי שן טוחנת בעקבות אכילת חרוב. האם אני זכאית לכסף מביטוח לאומי על הטיפול בשן השבורה? האם המקרה נכנס להגדרת תאונה עבודה? אם כן, איזה טפסים אני צריכה למלא? האם המעסיק שלי צריך לחתום על הטפסים? למי מגישים ואיפה אפשר למצוא את אותם הטפסים? מתי הביטוח הלאומי מעביר את הכסף והאם הוא מכסה על כל הנזק שנגרם לי? אודה לתשובה מפורטת, אני אובדת עצות, אין לי הרבה כסף, קשה לי לאכול ואני וסובלת מכאבים. תודה מראש מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבירת שן במהלך העבודה

הוספת תגובה

• שבירת שן במהלך העבודה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/02/2009

שלום רב,

התאונה בה נפגעת איננה תאונת עבודה "קלאסית".
    עפ"י רוב יש להוכיח כי התאונה נגרמה תוך ועקב העבודה.

במקרה שלך יש רלבנטית לסעיף 80 (4) לחוק הביטוח הלאומי הקובעת כי " אירעה למבוטח שהוא עובד, בהפסקה שנקבעה על דעת המעביד ושאינה עולה על שלוש שעות, במקום שבו המבוטח או העובדים במקום עבודתו סועדים, והתאונה אירעה בקשר לעבודה או עקב סיכוני המקום או תוך כדי סעדו באותו מקום".

ראשית את צריכה לחתום על טופס בל/250 ולהחתים את המעביד וכן להגיש טופס הנקרא בקשה לדמי פגיעה והודעה על פגיעה בעבודה.( ניתן למצוא את הטפסים באתר של המוסד לביטוח לאומי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו