תאונה בחנות בגדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונה בחנות בגדים
    ליאת
    18/02/2009

אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, אך העניין הוא כזה: לפני כשבועיים הגעתי לחנות בגדים (רשת מבוססת) ומדדתי מכנס, אך כשיצאתי מתא המדידה לפתע נפל לי על הראש המוט של הוילון. אין לי מושג מה הקוטר שלו אך הוא היה מאוד מאוד מאוד כבד וגם נראה עבה ונפל מגובה רם. קיבלתי מכה חזקה מאוד. לא קרה לי כלום וגם לא נפלתי אך זה כאב מאוד. מיד כשזה קרה הזבנית אמרה לי תתבעי את אותנו.. וצחקה במבוכה ואני מיד אמרתי לה מה פתאום. זאת הראתה רגישות ושאלה אם אני בסדר אמרתי לה שכן אך שזה כואב לי מאוד. קניתי את המכנס וחזרתי הביתה. כרגע עדיין יש לי כאב במקום המכה. ולא ביקרתי אצל רופא כלל. האם לפי דעתכם יש לי עילה לתבוע את הרשת על המהלומה והכאבים שכתוצאה מכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונה בחנות בגדים

הוספת תגובה

• תאונה בחנות בגדים

עו``ד בועז אלקלעי
    19/02/2009

כשבא אלי לקוח עם סיפור כמו שלך, השאלה הראשונה שאני אשאל היא מה הנזק שנגרם לך כתוצאה מהתאונה.

אין לי ספק כי בתביעה כנגד החנות תוכרע שאלת האחריות לטובתך, יחד עם זאת אם מדובר בנזק של מה בכך אני ממליץ שלא להגיש תביעה.

אם את רוצה פיצוי כלשהו על עוגמת הנפש, אולי תפני במכתב לרשת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו