זכויות רפואיות של מטופלים פסיכיאטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות רפואיות של מטופלים פסיכיאטרי
    ורד
    24/02/2009

שלום וברכה! ברצוני לדעת מהן זכויותיו המשפטיות של אדם ששוחרר מאשפוז פסיכיאטרי (מניה דפרסיה)ומוגדר כמיוצב כיום. אני פונה אליכם בעקבות איום של הפסיכיאטר שלי(אני במעקב בבית החולים הפסיכאטרי במחלקת חוץ).שאם אני אסרב לקבל זריקה (שיש אפשרות לקבל אותה בכדורים באופן עצמאי ע"י החולה)בבית החולים ולבוא למעקב יוצא נגדי צו אישפוז אמבילטורי כפוי.יש לי קייס לתבוע את הפסיכיאטר או את מערכת הבריאות?שאלוהים ישמור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אישפוז כפוי

מעיין רוגל
    24/02/2009

שלום ורד,
    כיוון שאיני יודעת את נסיבות המקרה איני יכולה לתת לך תשובה ספציפית למקרה שלך.
    יש אפשרות לאשפוז כפוי של חולה, הדבר הוא תלוי נסיבות, לרוב נובע ממצב בו החולה מהווה סכנה לעצמו או לסביבה, ומתן הצו תלוי באישור של הפסיכיאטר המחזוי.

להלן פרטי עמותה המספקת ליווי ותמיכה משפטית לנפגעי נפש, במידה ואת זקוקה לסיוע או למידע נוסף אני ממליצה לך לפנות אליהם

דואר: עו"ד רוני רוטלר וקארין אלהרר, קליניקה לזכויות אנשים עם מוגבלות, הפקולטה למשפטים, אונ' בר אילן, רמת גן 52900

פקס': 03-5351856

דוא"ל: [email protected]; [email protected]

טלפון: 03-5318373

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו