מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת קוצב לבאילן26/02/2009
אני בן 47 וסובל שנים מדופק מהיר שגורם לאיבוד הכרה לאחר נפילה בדופק שצונח בשניה אחת וגורם לאיבוד עברתי הברתי בדיקה כמו צינתור לבדיקת החשמל בלב ולא נימצא דבר חריג לאחר הצינטור עברתי בדיקת טילטסט שיצאה חיובית וקיבלתי טיפול טרופתי אבל זה לא עזר לי והמשכתי ליסבול מאיבוד הכרה עשו לי מיבחן מאמץ שיצאה לא אבחנתית ביגלל עליה מהירה בדובק ועליה חדה בלחץ דם שגם אני סובל מלחץ דם גבוה עשו לי הולטר שבתוצאות של הבדיקה היו לי הפסקות דופק עד 6 שניות נכון להיום יש לי 40% נכות ללא קיצבה השבוע עברתי ניתוח והישתילו לי קוצב לב השאלה שלי האם מגיעה לי נכות על הקוצב לב תודה מראש על התשובה אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת קוצב לב
עו``ד בועז אלקלעי26/02/2009אילן שלום !
במסגרת פורום זה לא אוכל לתת לך תשובה מדויקת.
אני כן יכול לומר לך כי יש לבדוק מה ההגבלות שלך ומה גובה הנכות שלך בטרם תגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי.
אם יש לך נכות מעל 40% ונגמרה לך פגיעה בכושר ההשתכרות הינך זכאי לקצבת נכות כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?