השתלת קוצב לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת קוצב לב
    אילן
    26/02/2009

אני בן 47 וסובל שנים מדופק מהיר שגורם לאיבוד הכרה לאחר נפילה בדופק שצונח בשניה אחת וגורם לאיבוד עברתי הברתי בדיקה כמו צינתור לבדיקת החשמל בלב ולא נימצא דבר חריג לאחר הצינטור עברתי בדיקת טילטסט שיצאה חיובית וקיבלתי טיפול טרופתי אבל זה לא עזר לי והמשכתי ליסבול מאיבוד הכרה עשו לי מיבחן מאמץ שיצאה לא אבחנתית ביגלל עליה מהירה בדובק ועליה חדה בלחץ דם שגם אני סובל מלחץ דם גבוה עשו לי הולטר שבתוצאות של הבדיקה היו לי הפסקות דופק עד 6 שניות נכון להיום יש לי 40% נכות ללא קיצבה השבוע עברתי ניתוח והישתילו לי קוצב לב השאלה שלי האם מגיעה לי נכות על הקוצב לב תודה מראש על התשובה אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת קוצב לב

הוספת תגובה

• השתלת קוצב לב

עו``ד בועז אלקלעי
    26/02/2009

אילן שלום !

במסגרת פורום זה לא אוכל לתת לך תשובה מדויקת.
    אני כן יכול לומר לך כי יש לבדוק מה ההגבלות שלך ומה גובה הנכות שלך בטרם תגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי.

אם יש לך נכות מעל 40% ונגמרה לך פגיעה בכושר ההשתכרות הינך זכאי לקצבת נכות כללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו