ניתוח הרמת סינוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הרמת סינוס
    דיתה
    15/03/2009

שלום רב, עברתי ניתוח להרמת סינוס והשתלת עצם לפני שנה וחצי. במהלך תקופה זו פניתי פעמים רבות לרופא המנתח שלי והתלוננתי כי חלקיקי העצם המושלת יוצאים לי מהגרון, וכן שאני סובלת נורא מליחה איומה. פניתי לרופאים רבים וגם ורופאי א.א.ג. ורק עתה לאחר צילום c.t. מערות האף התברר שאני צריכה לעבור ניתוח להוצאת כל הדלקת שהצטברה לי בסינוסים בצד ההשתלת עצם בגלל זיהום שנוצר במהלך הניתוח. האם יש לי עילה לתבוע את הרופא המנתח, מכוון שאני סובלת מאוד במשך כל התקופה וכן יש לי הוצאות רבות עכשיו לטיפול בבעיה שהתפתחה בעקבות הניתוח. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הרמת סינוס

הוספת תגובה

• ניתוח הרמת סינוס

עו``ד בועז אלקלעי
    15/03/2009

על פני הדברים נראה כי קיימת רשלנות, אך יש לבחון את הרשלנות באמצעות חוות דעת של מומחה רפואי מתאים אשר יקבע באם הטיפול שניתן לך במהלך הניתוח ולאחריו תואם את הפרקטיקה הרפואית המקובלת.

במסגרת תביעה שכזו, אנו בודקים אם נגרמה לך נכות צמיתה, מבררים את גובה הנזק ודורשים את כל ההוצאות הישירות והעקיפות שנגרמו לך עקב הרשלנות והטיפול הרפואי הלקוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו