תאונה אישית בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונה אישית בבית
    ס.ב.
    17/03/2009

עו"ד בועז שלום, בתאריך 24.1.09 החלקתי בבית ונחבלתי בגב התחתון. בתקופה הזו אני קיבלתי מב"ל דמי אבטלה מב"ל לאחר שפוטרתי ממקום עבודתי האחרון ב-11.08. אני סובלת מבלט דיסק כבר מס' שנים, אך לא משהו חמור כ"כ מדי פעם סובלת מכאבים אבל מסתדרת עם זה. עקב הנפילה הקשה, לאחר בדיקות של CT ומיפוי, בלט הדיסק שלי בחוליות בגב בתחתון החמיר עד כדי כך שאני צריכה להשתמש בחגורת גב לתמיכה ובשימוש מדרסים. הכאבים שלי לפעמים חריפים כ"כ עד לרמה כזו שקשה לתפקד בבית וללכת מס' ק"מ ברגל. שאלתי היא : א. האם אני יכולה להגיש תביעה לב"ל עקב התאונה הזו? ב. לפני מקרה התאונה הנ"ל הצטרפתי לחברת בטוח מסויימת ועשיתי דרכם פוליסה לבטוח חיים לי ולבעלי. האם אני יכולה לתבוע ולבקש פיצוי כספי מאחת מהחברות הנ"ל שציינתי עקב תפקוד ירוד במצבי הבריאותי כתוצאה מהתאונה הזו?. תודה מראש על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונה אישית בבית

הוספת תגובה

• תאונה אישית בבית

עו``ד בועז אלקלעי
    17/03/2009

אינני סבור כי יש מקום להגיש תביעה כלשהי כנגד ביטוח לאומי, מאחר ועפ"י הקריטריונים המופיעים בשאלתך אינך זכאית למאום.

ביחס לביטוח, הרי שאם ביטחת עצמך בפוליסת "נכות" ובאם בגין ההחלקה נגרמה לך נכות, הינך זכאית לסכום כסף מחברת הביטוח.

מאחר ועפ"י שאלתך אני מבין כי אינך מצויה במצב של אובדן כושר עבודה, הרי שלא ניתן לתבוע את הפוליסה בתביעות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו