מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת בית חולים לניתוחג'ולי19/03/2009
אמי אמורה לעבור ניתוח ראש להוצאת מנינגיומות... היא מבוטחת בכללית... אנחנו שחרדים מאוד מהניתוח,עשינו עבודת תחקיר גדולה על מנת למצוא את האדם הכי מתאים לבצע את הניתוח, מצאנו שבבית חולים הדסה עין כרם נמצא המנתח שעליו קיבלנו הכי הרבה המלצות ,לא נשמעו כאלו המצ\לצות ושבחים על אף רופא אחר בשום בית חולים(כובן שניפגשנו עימו) ובגלל שמדובר בניתוח ראש של שעות לא מעטות בכלל אנחנו רוצים את הכי טוב. משום מה קופת חולים שלה אינה מאשרת לה להיות מנותחת שם. כי זה לא בית חולים שנמצא באיזור שלנו,,,טענה שכזו נשמעת לי כ"כ אטומה וטיפשית בעוד שאנחנו מדברים על ניתוח במדינתנו ולא בהונללו....ובניתוח לא קל. אני מבינה שיש מין מאבק על שמירה וטיפוח בתי החולים של המבוטח באיזור מגוריו אבל לא ייתכן שבגלל כאלו תירוצים..יימנע ממנה להיות מנותחת ע"י מנתח שמצאנו לנכון שהוא הטוב ביותר ברוב הדיעות. מה באפשרותינו לעשות על מנת לקבל אישור לניתוח? אני בטוחה שהיו כבר תקדימים בנושא....ואין מדובר בחוק טאבו,שלא ניתן להיתגמש. תודה ג'ולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מנתח
מעיין רוגל19/03/2009שלום ג'ולי,
ברמת העיקרון קופת החולים, כאשר היא מממנת את הניתוח, מכתיבה את מקום ביצוע הניתוח ואת המנתח, מסיבות של הסכמים שונים.
יש ללא ספק מקרים יוצאי דופן, ולעיתים ניתן להפעיל לחצים בעניין. מאחר ואני לא יודעת את כל פרטי המקרה, קשה לי לתת לך תשובה מדוייקת מה ניתן או לא ניתן לעשות במקרה שלכם, אני מציעה לך לפנות אלינו לעמותה או דרך המייל, או טלפונית ל 054-6665442. כשתפנו נחבר אתכם עם אחד מעורכי הדין של העמותה, והוא או היא יוכלו לתת לכם תשובות יותר מדויקות וכמובן לסייע משפטית ככל שניתן.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?