החלטה של מנהל הדרום על אי טופס17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטה של מנהל הדרום על אי טופס17
    ירדן
    14/05/2009

שלום
    לפני שבועיים הגיע למרפאתינו מכתב ממנהלת קופת חולים כללית בדרום על אי מסירת טפסי 17 לבתי חולים במרכז הארץ כמו בלינסון ושניידר....
    שאלתי היא האים אני כשתושבת הדרום וכיום אני בטיפול בבלינסון יכולים למנוע את המשך הטיפול. ושאלה שניה האים נגזר עליי אם אני רוצה להתייעץ או לקבל טיפול רפואי ליילדי בשניידר לא לקבל האם זה חוקי.
    שאלותיי הן האם אין לי זכות כשווה בין שווים להחליט איזה רופא יטפל בי או ביילדי הרי זה המניפסט של בריאות כללית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אזורי מגורים וסיוע

מעיין רוגל
    14/05/2009

שלום ירדן,
    יש כאן שתי שאלות נפרדות - ברמה הכללית קופת החולים מתחייבת לתת מענה באיכות סבירה ובקרבה למקום מגוריו של המטופל. טופסי ה17 ניתנים לרופאים שנמצאים בהסכם של קופת החולים או בתי חולים השייכים לקופה ונמצאים איתה בהסכם, וגם זה - על פי אזורים. רק אם את או ילדיך זקוקים לרופא מומחה או לטיפול שאין להם מקבילה באזור מגוריכם, תוכלו לקבל טופס 17 לרופא באזור אחר, וגם אז - רק לרופא הנמצא בהסכם עם הקופה.
    לגבי המשך טיפול - האם קיבלת סירוב לטופס 17 תקופתי לרופא המטפל שלך? במידה שכן אני מאמינה שניתן לפנות אליהם ולטעון לצורך ברציפות הטיפול. אם את זקוקה לסיוע בעניין את מוזמנת לפנות לעמותה (עמותת קרן דולב לצדק רפואי), עם פרטי המקרה ופרטי התקשרות, ואנו ניצור איתך קשר בהקדם ונקשר אותך עם עורך דין מתנדב מטעם העמותה שיוכל לתת לך ייעוץ מדוייק יותר למקרה, וכן סיוע משפטי במידת הצורך (כל זה בהתנדבות כאמור).
    ברמת העיקרון את יכולה לבחור את הרופא המטפל שלך מבין הרופאים הנמצאים בהסכם עם הקופה באזור מגורייך.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו