בעיות בגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בגב התחתון
    חנן
    17/05/2009

שלום ד"ר.
    לאחר ישיבה ממושכת לא יציבה , לא נוחה ומעוותת בטיסה ארוכה שהייתה לי במסגרת עבודתי חשתי כאבים בגב תחתון .
    ב: MRI נמצא כי יש בלט דיסק L5-S1 , קיימת השקה בין השורש השמאלי של L5 לדיסק במיקום לטרלי מחוץ לתעלת השדרה .
    האם על סמך הממצאים ניתן לקבוע שזה נגרם בגלל הישיבה הממושכת והמעוותת בטיסה הארוכה לדרום אמריקה .
    אני מקשר את הבעיה לטיסה כי לפני אותה טיסה לא סבלתי מבעיות בגב התחתון ובכלל מבעיות בעמוד שידרה .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בגב התחתון

הוספת תגובה

• גב תחתון

מעיין רוגל
    18/05/2009

שלום סוריו,
    שני מנהלי הפורום הזה, בועז ואני, איננו רופאים, ההתמחות של הפורום היא משפטית ולא רפואית. ולכן אין באפשרותנו לענות על שאלתך. אני מציעה לך לבדוק ולנסות בפורומים רפואיים, או בהתייעצות עם מומחה.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הזכיות של נכה מלידה?

מיקי
    23/05/2009

למעין שלום
    שמי מיקי אני נכה מילדות נולדתי עם נקע של פרק ירך ימין ועד היום עברתי 5 ניתוחים ברגל ימין
    בנוסף כיום גם הרגל השמלית שלי דפוקה ואני מעומדת להחלפה ואני מפחדת להגיש תביעה כי לפני
    3שנים הורידו לי את הנידות מ:70ל60 וזאת גם הסיבה שאני לא מבקשת החמרה למרות שנוסף לכך אני
    סובלת מסכרת וגם מברית שתן
    תודה על תשבתכםמראש מיקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות

עו``ד בועז אלקלעי
    24/05/2009

בשביל לתת לך תשובה טובה יותר אני צריך לקבל את כל הנתונים בעניינך.
    בהתאם למצב הביראות הכללי, ניתן לפנות למוסד לביטוח לאומי בבקשה לקבלת קצבת נכות כללית, שירותים מיוחדים וניידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו