זכויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות
    עדנה
    22/05/2009

אני מבוטחת בדקלה וגם בכללית מושלם. יש לי שתי שאלות: 1.האם יש ביטוח סיעודי טוב יותר משניים אלו? 1א.מה בדבר הביטוח שמפרסמים לגילאי 55+ עבור שקל ליום? 2.שאלה שנייה. נפלתי לפני חמישה שבועות ושברתי יד ורגל. מה מגיע לי משני הביטוחים שכבר יש לי? ומה מגיע לי מקופת חולים ? מה מגיע לי מביטוח לאומי? בתודה עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות

הוספת תגובה

• זכויות -דקלה

עו``ד בועז אלקלעי
    24/05/2009

שאלתך כללית מדי ואינני מתיימר לתת לך את התשובות במלואן, אך בכל אופן אנסה.

1. אינני יועץ ביטוח וזהו פורום זכויות רפואיות. אני מעריך שקיימות פוליסות טובות יותר.
    2. צריך לראות מה הכיסויים בפוליסה שרכשת ואז אוכל להגיד לך אם מגיעים לך זכויות אם לאו.
    3. במסגרת קופת חולים מגיעים לך הטיפולים הרגילים, אין בעובדה שנפלת ושברת את היד כדי לתת לך "זכויות" מיוחדות כלשהן.
    4. האם מדובר בתאונת עבודה? לגבי ביטוח לאומי, שאלתך רחבה עוד יותר. אם זו תאונת עבודה הינך זכאית לנות לאגף נכות מעבודה. אם זה כללי- הינך זכאית לפנות לאגף נכות כללית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו