ביטוח אישי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח אישי.
    עידן
    24/05/2009

שלום רב אני שחקן כדורסל בליגה ארצית נפצעתי ב 12.10.2007 ונקבע לי 12.3.2009מתאונות אישיות ביטוח הראל 10 אחוז נכות בברך קרע חלקי ברצועה הצולבת הקדמית. עוד לא סיימתי את התביעה עם הביטוח כי לא הסכמתי עדיין להצעה שלהם. כרגע נפצעתי שוב בברך בתאריך 22.3.2009 באימון בקבוצה אחרת ואני מבטוח תאונות אישיות ע"י הקבוצה הנוחכית אבל חברת ביטוח אחרת געש... מה עליי לעשות לאיזה ביטוח לפנות הרופא טוען שקרעתי עוד רצועה כולל מינסקוס ואני אמור לעבור ניתוח בפציעה הראשונה לא עברתי שום ניתוח.
    אני אשמח אם תעשו לי סדר בבלאגן ולדעת לאיזה ביטוח אני פונה לבקש כיסוי לניתוח הברך הפגועה בפעם השניה מה הזכיות של במקרים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח אישי.

הוספת תגובה

• ביטוח תאונות אישיות

עו``ד בועז אלקלעי
    24/05/2009

עידן שלום !
    לאור הנתונים שבשאלתך, אני אוכל לעזור לך בכיוון הכללי ולתשובות מקיפיות יותר, אני צריך לבחון את החומר בצורה מעמיקה הרבה יותר.

ראשית זכותך לתבוע את שני הביטוחים כאשר יש לבצע הערכה (באמצעות חוות דעת) מה הנזק שנגרם לך בכל תאונה.

שנית, צריך לבדוק מי הרופא שקבע לך את אחוזי הנכות. בד"כ למומחה מטעם חברת הביטוח יש "נטייה" לתת אחוזי נכות "מופחתים".

מניסיוני הרב אני יכול לומר לך כי רק עורך דין מיומן יוכל להעריך את כל תביעתך, מאחר וקיימים ביטוחים של קבוצות בהתאם לחוק הספורט, יש ביטוחים פרטיים אחרים וצריך לבחון את הכל באותה מקשה.

אתה מוזמן לפנות אלי בשאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו