מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת מנינגיומה מגזע המוחנטע30/05/2009
אני עקרת בית מזה כ-13 שנה. לפני כשנה וחצי עקב התדרדרות בשמיעה באחת מאזני, התגלה גידול שפיר על גזע המח שחדר לתוך תעלת השמע של אחת מאזני. עברתי ניתוח להסרת הגידול, כשבכוונה הושארה שארית ממנו בתוך תעלת השמע. עצב השמיעה נפגע ולדברי הרופא, גם במהלך הסרת הגידול וגם כתוצאה מהמצאות הגידול שלחץ על העצב ועל גזע המח. הרופא המנתח אינו יכול לאשר מה מתופעות שונות שהיו ויש לי קשור באופן ישיר לכך שהיה גידול גדול (כמו מיגרנות וכד'...). 3 חודשים ראשונים לאחר הניתוח נקבעה לי נכות זמנית של 100 אחוז. אך הביטוח הלאומי טוען שלא מגיע לי דבר עבור שלושת החודשים הראשונים בנכות זמנית.
באופן קבוע, בשל הפגיעה בעצב השמיעה נקבעו לי 28% נכות. מה הן זכויותי? האם היו צריכים לקבוע נכות גם על כך שהיה לי גידול בגזע המוח? האם היו צריכים לקחת בחשבון השארות שארית מהגידול בתעלת השמע? כיום, אם המצב ישאר בעינו, אצטרך לעבור ביקורת מידי שנה, במידה והגידול יגדל שוב אעבור כפי הנראה הקרנות. אני לא עובדת כרגע ומעוניינת ללמוד ולצאת לעבוד? האם מגיע לי אחוזי נכות מעבר לשמיעה?
האם מגיעות לי זכויות כלשהן למימוש בגין 3 החודשים של הנכות הזמנית 100%? (אני אם לשלושה קטינים). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת מנינגיומה מגזע המוח
עו``ד בועז אלקלעי31/05/2009הביטוח לאומי קבע לך 28% נכות בגין העיה הרפואית ממנה את סובלת, כאשר במסגרת זו הוא שיקלל את טענותייך.
במסגרת נכות כללית בודקים את כל תלונותיך וקובעים את נכותך, אך כפי שהינך יודעת היום, 28% נכות כללית לא מקנים קצבה.
אם הינך סבורה כי לא התייחסו לטענותייך או שהנכות שנקבעה לך נמוכה מידי, יש באפשרותך לערער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטע03/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?