הפרעה לצוות רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה לצוות רפואי
    דן
    14/06/2009

שלום רב
    אבי מאושפז במחלקה שיקומית לאחר דום לב+אירוע מוחי
    אנו משתדלים להגיע אליו כמה שניתן אך יחד עם זאת מתקשרים למחלקה כפעמיים ביום לבדוק לשלומו.
    לפני מספר ימים התקשרנו ואחת האחיות אמרה לנו כי נפסיק להתקשר ואם אנו רוצים לדעת מה קורה איתו אז שנגיע ונראה לבד
    דיברנו עם מנהלת המחלקה וגם היא אמרה את אותו הדבר שאמרה האחות בטענה שזה מפריע לצוות הרפואי.
    האם יש דברים בגו?
    אודה לתשובה
    יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה לצוות רפואי

הוספת תגובה

• הפרעה לצוות רפואי

מעיין רוגל
    14/06/2009

שלום גיא,
    יתכן מאוד שהמחלקה עמוסה והצוות הרפואי עסוק מאוד בטיפול בחולים במהלך כל שעות היום ואכן יתכן שאין באפשרותם לנהל שיחות עדכון לא דחופות.
    אני מציעה לכם לדבר עם העובדת הסוציאלית במחלקה ולהתייעץ איתה איך לשמור על קשר עם אביכם מבלי להפריע לצוות הרפואי, יתכן שהיא תוכל לעדכן אתכם או שיהיה לה רעיון אחר.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך פנינו כבר

דן
    14/06/2009

לעו"ס היא טוענת כי אנו צריכים להגיע יותר.
    אין לנו עזרה נוספת זה רק אני ואימי מגיעים לטפל בו.
    אין לנו גם כסף עבור אחות פרטית
    לפי דבריה של העו"ס האחיות לא צריכות להחליף את חיתוליו של אבי או לתת לו לאכול ולטענתה אני ואימי צריכים להתחלק בנטל של האחיות, כך גם טענה מנהלת המחלקה.
    אנחנו מגיעים כמה שניתן אני אף הפסקתי את לימודיי אך אימי איננה יכולה להפסיק לעבוד וגם אני.

איננו מקבלים מענה הולם מול העו"ס אלא תשובה שזו בעיה שלנו ואין מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלקה

מעיין רוגל
    17/06/2009

גיא,
    באיזו מחלקה הוא מאושפז ובאיזה בית חולים? מה היא הסיבה לאישפוז? פרטים אלה יוכלו לסייע לי לברר עבורכם האם מה שנאמר לכם מדוייק.
    כמו כן אני מציעה לכם לבדוק עם העובדת הסוציאלית האם ביטוח לאומי יכול לסייע לכם במימון טיפול צמוד.

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו