מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת מתן טופס 17אור25/06/2009
משנת 2002 אני מטופל אצל אורולוג בתה"ש .הרופא מכיר אותי ואת כול בעיותיי הרפואיות .פעם בשנה לפי הוראתו אני מגיעה לביקורת. כאשר ניגשתי לקבל טופס 17 לצורך הביקור הקרב ציינו בפני בסניף שלי בבריאות כללית כי זו הפעם האחרונה שאקבל לתה"ש ועלי לעבור לאורולוג של הקופהדבר שאין אני מעוניין לעשות.( תושב רעננה)
האם אין חוק שאומר כי לאחר מספר שנים של טיפול אצל אותו רופא יש להמשיך ולתת טופס 17 גם אם בית החולים אינו בית חולים של הקופה ......
אודה מאוד לתשובתכם הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופס 17
מעיין רוגל25/06/2009שלום אור,
קופות החולים מספקות טופס 17 עבור רופאים שנכללים בהסדר עם קופת החולים. אם הסיבה לשינוי שכופה עליך הקופה היא שינוי בהסדר, כלומר, הרופא הקבוע שלך כבר אינו כלול בהסדר, אז אין מה לעשות ולמרות שיש רופא שאתה רגיל אליו והוא אליך, לא תקבל את טופס 17.
אם עדיין יש הסדר עם הרופא הקבוע שלך, יש לבדוק את העניין לגופו, לבחון מהי הסיבה לשינוי, ובהתאם לכך לפעול.
אני מציעה לך לפנות לרופא שלך ולבדוק האם היה שינוי בהסדר עם קופת חולים כללית והאם הוא כלול או לא כול בהסדר. במידה והוא עדיין כלול אני מציעה לך לפנות לעמותה או דרך המייל המצויין בפורום או בטלפון 054-6665442 ואנו ננסה לסייע לך בעניין.
מבירור עם חברת הצוות המשפטי שלנו עולה שהגיעו אלינו לאחרונה מקרים דומים לשלך הקשורים לרופאים בבית החולים תל השומר ויתכן שיש שינוי בהסדר של קופת חולים כללית עם בית החולים הזה.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?