מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- humiraאמנון30/06/2009
שלום רב לפני כשבוע היתחלתי בטיפול בhumiraהתרופה מאוד יקרה 9000 שח לשתי זריקות שאני מקבל בחודש הקופה מממנת לי 7700 ואני משלם בכיסי 1300 בכל חודש יש לציין שאני עובד מדינה האם אני זכאי להחזר כלשהו מאיזה שהוא גוףיש לציין שאני מקבל את התרופה בגלל אוביאיטיס עם חשד לבכצט(היתגלה בגופי חלבון b-51) ,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מעיין רוגל30/06/2009שלום אמנון,
לכל אזרח באשר הוא, ללא קשר לעובדי מדינה או לא, יש את הזכות לקבל טיפול רפואי הכלול בסל הבריאות. אין הבדל לצורך העניין בין עובדי מדינה לאזרחים שאינם עובדי מדינה.
בכל תרופה יש חלק של השתתפות עצמית על ידי המטופל בסכומים הקבועים מראש. אם הסכום עליו אתה מדבר הוא השתתפות עצמית ככל הנראה שאין הרבה מה לעשות בעניין.
אך אם אתה מעוניין בתשובה מעמיקה ומפורטת יותר אני זקוקה לפרטים נוספים ולצורך כך - אנא פנה למייל העמותה המצויין בדף הפורום עם פרטיך ואנו ניצור איתך קשר.
תודה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?