נזק גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק גופני
    נעים
    11/08/2009

שלום

אני בן 29 עובד במפעל ליצור חומרי איתום ובניין כמכין לחומרים וסבלות ( מנימום 20 - 50 ק" ג לכל שק ) אני עובד כשנה וחודשיים 9 שעות ביום.

בנתיים אני בחופש מחלה כ3 שבועות עכב כאבים עזים בגב תחתון עשיתי צלום CT והתשובה ( בלט דיסק לטראלי שמאלי עם לחץ על קידמת שמאל השק התקאלי ועל השורשים L4ו-L5 משמאל ) ולא היה לי לפני כן( הדיסק ) .

ועדיין הכאב ממשיך והגבלה בתנועה למרות התרופות והפיזותרפיה .

אני פונה אליכם האם מגיע לי שאני אגיש תביעה לפיצוי מהמפעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזק גופני

הוספת תגובה

• נזק גופני

עו``ד בועז אלקלעי
    11/08/2009

נעים שלום!

האם אתה יכול להצביע על אירוע אחד שלאחריו התחלת להרגיש כאבים ? האם זה היה כתוצאה מהרמת משא או שמא מדובר בעומס מצטבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נעים
    13/08/2009

תודה רבה אדוני

הנזק נגרם כנרארה בגלל הרמת משקל כבד מדי יום ויום.

ועוד שאלה האם מגיע לי לקחת תופס 250 בגלל שבאותו היום הרגשתי בכאבים והמשכתי לעבוד כשחזרתי הביתה הכאבים התחזקו הלכתי לרופא ונתן לי חופש מחלה רגיל .

את האמת אני לא יודע מה לעשות חופש המחלה יגמר לחזור לעבודה הכאב יתחזק ויכול להסתבך יותר !!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעים !

עו``ד בועז אלקלעי
    15/08/2009

יש מספר פעולות שאתה צריך לעשות, לרבות דיווח כי מדובר בנזק שמקורו בעבודה.
    אני מציע לך לפנות אלי עם שאלתך בצורה מפורטת ואז אוכל לתת לך הנחיות נוספות בצורה מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו