מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק גופנינעים11/08/2009
שלום
אני בן 29 עובד במפעל ליצור חומרי איתום ובניין כמכין לחומרים וסבלות ( מנימום 20 - 50 ק" ג לכל שק ) אני עובד כשנה וחודשיים 9 שעות ביום.
בנתיים אני בחופש מחלה כ3 שבועות עכב כאבים עזים בגב תחתון עשיתי צלום CT והתשובה ( בלט דיסק לטראלי שמאלי עם לחץ על קידמת שמאל השק התקאלי ועל השורשים L4ו-L5 משמאל ) ולא היה לי לפני כן( הדיסק ) .
ועדיין הכאב ממשיך והגבלה בתנועה למרות התרופות והפיזותרפיה .
אני פונה אליכם האם מגיע לי שאני אגיש תביעה לפיצוי מהמפעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק גופני
עו``ד בועז אלקלעי11/08/2009נעים שלום!
האם אתה יכול להצביע על אירוע אחד שלאחריו התחלת להרגיש כאבים ? האם זה היה כתוצאה מהרמת משא או שמא מדובר בעומס מצטבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נעים13/08/2009תודה רבה אדוני
הנזק נגרם כנרארה בגלל הרמת משקל כבד מדי יום ויום.
ועוד שאלה האם מגיע לי לקחת תופס 250 בגלל שבאותו היום הרגשתי בכאבים והמשכתי לעבוד כשחזרתי הביתה הכאבים התחזקו הלכתי לרופא ונתן לי חופש מחלה רגיל .
את האמת אני לא יודע מה לעשות חופש המחלה יגמר לחזור לעבודה הכאב יתחזק ויכול להסתבך יותר !!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעים !
עו``ד בועז אלקלעי15/08/2009יש מספר פעולות שאתה צריך לעשות, לרבות דיווח כי מדובר בנזק שמקורו בעבודה.
אני מציע לך לפנות אלי עם שאלתך בצורה מפורטת ואז אוכל לתת לך הנחיות נוספות בצורה מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?