מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא מומחה במחוז אחרבר11/08/2009
השאלה שלי היא כזאת: (והיא לגבי כל קופות החולים, (כללית,מאוחדת,מכבי ולאומית)
רציתי לדעת אם יש לי זכות לבקר רופא ממוחה שעובד עם הקופה, אבל נניח אני שייכת למחוז צפון, ואני רוצה ללכת לייעוץ אצל רופא מומחה שעובד עם הקופה במחוז מרכז?
באפן כללי- האם מותר לי להיות חברה בקופ"ח כללית או בכל קופ"ח אחרת, ולהיות שייכת למחוז צפון, אבל לבקש להיות מטופלת אצל רופא שנמצא במחוז מרכז שעובד עם הקופה שאני חברה בה??
האם יש לי אפשרות כזאת? בגלל שאני חברה של הקופה.
תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחוזות
מעיין רוגל12/08/2009שלום בר,
העניין תלוי בקופת החולים לה את שייכת ובנהלים בה, אין משהו אחיד.
ההתחייבות האחידה של קופות החולים לפי חוק היא לספק שירותים רפואיים ברמה הולמת ובקרבה סבירה למקום מגוריו של המטופל. כך שבעיקרון קופת החולים יכולה להגביל אותך לאזור מסויים או לרופא מסויים. אך קופות החולים נותנות הטבות , שירותים וכן הלאה, ולכן אני מציעה לבדוק את העניין ישירות עם קופת החולים שלך.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?