בדיקת מעי דק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מעי דק
    קורטו
    23/09/2009

אני חבר בשירותי בריאות כללית וגר בחיפה. נשלחתי לבצע בדיקת קפסולת וידאו למעי הדק שנמצאת כנראה בסל, לבית חולים מאיר בכפר סבא. בית החולים שייך לקופה. יש אפשרות לבצע את הבדיקה גם במ"ר רמב"ם בחיפה שהוא ממשלתי אבל הקופה מסרבת לכסות את העלות. האם אין חובה על הקופה לאפשר בדיקה במקום קרוב ואם לא, האם זכותי לקבל החזר הוצאות נסיעה וכיו"ב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מעי דק

הוספת תגובה

• לפורום זה יש מנהלים

קורטו
    25/09/2009

שלכאורה אינם קשורים לקופת חולים. מדוע קופת חולים משיבה לי במקומם ???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נציגי הכללית

מעיין רוגל
    29/09/2009

שלום רב,
    אני חייבת להודות שדבר ראשון אני שמחה לכך ששירות לקוחות של הכללית קורא ומגיב לפורום, אך אבקש להבא ממי שמגיב כאן לפונים להזדהות בשמו ותפקידו, אחרת התגובה תמחק מאחר שלא אוכל לאשר את זהות הכותב ולכן זו תהיה תגובה בלתי אחראית.

תודה ויום טוב
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופת חולים כללית

הכללית
    29/09/2009

כללית הרחיבה את שירות הלקוחות שלה מאחר ואנו מבינים כאן שלא משנה איפה לקוחותינו נמצאים, חשוב לנו שהם יקבלו מענה ושירות מקצועי ומהיר.

במהלך החודשים האחרונים טיפלנו ועזרנו לעשרות לקוחות בצורה אישית וממוקדת ע"י הפנייתם לגורמים המתאימים בקופה.

אנחנו מבינים לחלוטין את החשדנות שהיא חלק מההוויה האינטרנטית. אך אנחנו אכן עושים מאמצים ע"מ לעזור למי שכן פונה אלינו.
    המייל שלנו לפניות בג'ימייל נפתח בעקבות פניות של לקוחות שלא הגיעו למייל הכללית זאת, ע"מ שלא נפספס אף פניה שמגיעה אלינו לטיפול.
    באם תרצו להפיג את החשדנות אנא חייגו למוקד כללית ב *2700 (שלוחה 1 למענה בעברית ושלוחה 7 לבירור בנושאים אינטרנטיים)

אשמח לענות על שאלות נוספות בעתיד.

רק בריאות,
    יערה, נציגת כללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה לשמוע

מעיין רוגל
    29/09/2009

שלום יערה,
    אני מודה לך על התגובה וההבנה, ברוכה הבאה לפורום.
    כמובן שכל תגובה שלך כאן תתקבל בברכה. מטרת הפורום הוא סיוע לחולים ומתן מידע, וכל איש מקצוע שיוכל לעשות כך מוזמן בהחלט.
    תודה ושנה טובה,
    מברכת על שדרוג שירות הלקוחות של הכללית.

מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת מעי דק

מעיין רוגל
    29/09/2009

שלום קורטו,
    דבר ראשון אני רוצה לציין שגם לי זה חדש שקופת חולים כללית מגיבה כאן.
    אבדוק את הנושא.

לגבי שאלתך. באמת העיקרון קופת חולית מחוייבת לתת לך שירות בבתי חולים ובמרפאות שיש להן הסכם עם קופת החולים, ובאלו לפי המרחק הגאוגרפי. אם אין לקופת חולים בה אתה מבוטח הסכם עם בית החולים בו אתה רוצה לעבור את הבדיקה היא אינה מחוייבת לממן אותה.
    אך כמובן שיש יוצאי דופן ומקרים מיוחדים ואת העניין דבר ראשון אתה יכול לברר מולם, ואם אתה

יום טוב ושונה טובה
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו