מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת מעי דקקורטו23/09/2009
אני חבר בשירותי בריאות כללית וגר בחיפה. נשלחתי לבצע בדיקת קפסולת וידאו למעי הדק שנמצאת כנראה בסל, לבית חולים מאיר בכפר סבא. בית החולים שייך לקופה. יש אפשרות לבצע את הבדיקה גם במ"ר רמב"ם בחיפה שהוא ממשלתי אבל הקופה מסרבת לכסות את העלות. האם אין חובה על הקופה לאפשר בדיקה במקום קרוב ואם לא, האם זכותי לקבל החזר הוצאות נסיעה וכיו"ב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפורום זה יש מנהלים
קורטו25/09/2009שלכאורה אינם קשורים לקופת חולים. מדוע קופת חולים משיבה לי במקומם ???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנציגי הכללית
מעיין רוגל29/09/2009שלום רב,
אני חייבת להודות שדבר ראשון אני שמחה לכך ששירות לקוחות של הכללית קורא ומגיב לפורום, אך אבקש להבא ממי שמגיב כאן לפונים להזדהות בשמו ותפקידו, אחרת התגובה תמחק מאחר שלא אוכל לאשר את זהות הכותב ולכן זו תהיה תגובה בלתי אחראית.
תודה ויום טוב
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים כללית
הכללית29/09/2009כללית הרחיבה את שירות הלקוחות שלה מאחר ואנו מבינים כאן שלא משנה איפה לקוחותינו נמצאים, חשוב לנו שהם יקבלו מענה ושירות מקצועי ומהיר.
במהלך החודשים האחרונים טיפלנו ועזרנו לעשרות לקוחות בצורה אישית וממוקדת ע"י הפנייתם לגורמים המתאימים בקופה.
אנחנו מבינים לחלוטין את החשדנות שהיא חלק מההוויה האינטרנטית. אך אנחנו אכן עושים מאמצים ע"מ לעזור למי שכן פונה אלינו.
המייל שלנו לפניות בג'ימייל נפתח בעקבות פניות של לקוחות שלא הגיעו למייל הכללית זאת, ע"מ שלא נפספס אף פניה שמגיעה אלינו לטיפול.
באם תרצו להפיג את החשדנות אנא חייגו למוקד כללית ב *2700 (שלוחה 1 למענה בעברית ושלוחה 7 לבירור בנושאים אינטרנטיים)
אשמח לענות על שאלות נוספות בעתיד.
רק בריאות,
יערה, נציגת כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע
מעיין רוגל29/09/2009שלום יערה,
אני מודה לך על התגובה וההבנה, ברוכה הבאה לפורום.
כמובן שכל תגובה שלך כאן תתקבל בברכה. מטרת הפורום הוא סיוע לחולים ומתן מידע, וכל איש מקצוע שיוכל לעשות כך מוזמן בהחלט.
תודה ושנה טובה,
מברכת על שדרוג שירות הלקוחות של הכללית.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת מעי דק
מעיין רוגל29/09/2009שלום קורטו,
דבר ראשון אני רוצה לציין שגם לי זה חדש שקופת חולים כללית מגיבה כאן.
אבדוק את הנושא.
לגבי שאלתך. באמת העיקרון קופת חולית מחוייבת לתת לך שירות בבתי חולים ובמרפאות שיש להן הסכם עם קופת החולים, ובאלו לפי המרחק הגאוגרפי. אם אין לקופת חולים בה אתה מבוטח הסכם עם בית החולים בו אתה רוצה לעבור את הבדיקה היא אינה מחוייבת לממן אותה.
אך כמובן שיש יוצאי דופן ומקרים מיוחדים ואת העניין דבר ראשון אתה יכול לברר מולם, ואם אתה
יום טוב ושונה טובה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?