מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות בעבודההילה30/09/2009
בוקר טוב... אבקש לשאול שאלה....
אני עובדת במקום עבודתי שנתיים בדיוק. החודש (לצערי) בעלי ואני מתחילים טיפולי פוריות.
מאחר ואני יודעת כי הדבר כרוך בהעדרות רבות מהעבודה.
מאחר וכך דיברתי אתמול עם המעסיק שלי בצורה פתוחה וגלויה כי אנו בתחילת התהליך פרטתי במה כרוך העיניין אמרתי כמובן שאנסה לצמצם העדרות מהעבודה כמה שאפשר.
ברצוני לדעת מבחינת חוקית הבוס שלי יכול לעשות לי פתאום הפתעות?? כמו למשל לסיים העסקתי.
באופן כללי אני מרגישה בטוחה במקום עבודתי אך הבוס שלי ידוע בהפתעות שלו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות בעבודה
עו``ד בועז אלקלעי03/10/2009שאלתך נוגעת לדיני עבודה אך בכל מקרה אנסה שלא להשאיר אותך "באוויר".
למעביד מותר לפטר עובד (למעט חריגים קטנים מאוד), אך ברגע שהוא עושה כן חובתו לשאת בכל הפיצויים הקבועים בחוק.
כמו כן, על פי רוב, ביצוע טיפולי פוריות לא מונע מלעבוד באופן רציף למעט ימי הטיפולים עצמם.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות - אסור לפטר עובדת בטיפולי IVF
לימונית16/10/2009אובדת עצות ולעו"ד שלום,
אסור לפטר עובדת בטיפולי הפריה חוץ גופית!!! על פתי תקנות חוק עבודת נשים.
להלן הקישור לתקנות הקשורות לחוק עבודת נשים, מתוך אתר הכנסת :
תקנות עבודת נשים (היעדרות בשל טיפולי הפריה ופריון), התשנ"א-1990 :
"בתוקף סמכותי לפי סעיף 7(ג)(4), (ג1), ו20- לחוק עבודת נשים, התשי"ד1954- (להלן - החוק), אני מתקין תקנות אלה:
1. הגדרה
בתקנות אלה "סדרה טיפולית" - סדרה של טיפולים בהפריה חוץ גופית, בין באשפוז ובין בטיפול אמבולטורי לרבות ימי המנוחה הכרוכים בסדרה כאמור.
2. תקופת היעדרות של העובדת (תיקון: תשנ"א)
תקופת היעדרות של עובדת לענין פסקה (4) לסעיף 7(ג) לחוק, לא תעלה בכל סדרה טיפולית על המפורט להלן, ובלבד שלא יהיו יותר מארבע סדרות טיפוליות בשנה:
(1) במקום עבודה שבו נהוג שבוע עבודה של חמישה ימים - שישה עשר ימים;
(2) במקום עבודה שבו נהוג שבוע עבודה של שישה ימים - עשרים ימים.
3. תקופת היעדרות של עובד
תקופת היעדרות של עובד לענין סעיף 7(ג1) לחוק, לא תעלה על שנים עשר ימים בשנה."
מעיין רוגל17/10/2009הפורום הזה הוא פורום ייעוץ מקצועי ואבקש לא להשאיר בו תגובות של ייעוץ מבלי להזדהות בשם מלא. למרות שאני מעריכה את הידע שלך ואת הנכונות שלך להעביר אותו הלאה חשוב לי שתגובות כאלו ינתנו באחריות ועם גב.
תודה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?