ייעוץ במחלקת פה ולסת בשיבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ במחלקת פה ולסת בשיבא
    תלמיד
    01/10/2009

שלום למנהלי הפורום. אני תלמיד בן 17 מבוטח כללית ועובר טיפול אורתודנטי לקראת ניתוח לקיצור לסת תחתונה, במהלך הטיפול אני צריך להגיע לרופא מומחה בתחום זה והוא מכוון את המשך הטיפול עד שאני אהיה מוכן סופית לניתוח.
    אני אציין בזאת כי הטיפול האורתודנטי אורך כשנה (התחלתי אותו לפני כ-3 חודשים).
    אני הופנתי ע"י האורתודנט שלי לביה"ח שיבא לייעוץ (שידוע כמעולה בניתוחי פה ולסת) , קבעתי תור לשיבא, כאשר ניסיתי לקבל טופס 17 מהכללית נענתי בשלילה בטענה שלא קיים הסדר עם בית החולים הזה והיית צריך לשלם 100 שקלים על ייעוץ(!). אני נותרתי אובד עצות בנושא הזה, ואני רק רוצה לציין שאני לא עושה את הניתוח הזה כי אני רציתי, אני בלת ברירה הולך אליו מאחר והנושא מאוד מפריע לי ופוגע משמעותית באורח החיים שלי.
    כמו שהבנתם פגישות הייעוץ האלה ימשכו עוד מספר פעמים עד שאגיע לניתוח ואני מנסה כמה שאני יכול בשביל לכסות את הפגישות האלה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ בשיבא

מעיין רוגל
    04/10/2009

שלום תלמיד,
    אכן שיבא כיום אינו בית חולים הפועל אוטומטית בהסדר של הכללית, אבל יש יוצאי דופן, זה תלוי באופציות חלופיות - כלומר רופאים מומחים שכן עובדים עם הכללית, וזה תלוי האם הניתוח כלול בסל הבריאות וכן הלאה.
    על כל אלה אני לא יכולה לתת לך תשובה כרגע כיוון שזה מצריך בדיקה רצינית יותר.
    אתה מומזמן לפנות אלינו במייל העותה עם פרטים אישיים וסיפור המקרה יותר בדיוק, ואנו ניצור איתך קשר ונסייע כמיטב יכולתנו בעניין.
    אתה יכול גם לפנות טלפונית לעמותה ל 054-6665442.
    אני מזכירה שסיוע העמותה ניתן חינם לכל אורכו.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו