ועדה רפואית /שר"ם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדה רפואית /שר"ם
    דליה
    15/10/2009

אני לאחר תאונת דרכים קשה ,עברתי נתוחי מוח ,לא נפגעתי מוטורית.קיבלתי שנה אחת קיצבת שר"ם ולאחר מכן ביקשתי חידוש ונדחתי.הגשתי ערר ויש לי ועדה בעוד מספר ימים.אני הולך על שתי רגליי אבל במסמכים הרפואיים כתוב "זקוק להשגחה וליווי. האם מקובל להגיע לועדת ערר עם עו"ד?
    אם עברתי ועדות רופאים לפני הדחייה האם הרופאים בועדת ערר מסתכלים על הדברים בצורה אחרת? האם צריך להיות תקיף או מנומס? אשמח לקבל טיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועדה רפואית /שר"ם

הוספת תגובה

• המשך

דליה
    16/10/2009

איזה מסמך רפואי יכול לשכנע את הועדה שאני זקוק לשרם? יש לי ביקור ביום ראשון אצל רופא המשפחה האם לבקש מסמך כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עו``ד בועז אלקלעי
    20/10/2009

רק מכתב מרופא המשפחה לא יספיק ויש להציג מכלול מסמכים ובדיקות שיתמכו בטענותיך.
    אבל עדיף משהו מלא כלום.

תבדוק באתר של המוסד לביטוח לאומי מה התנאים לקבלת שר"ם זה יעזור לך לארגן את טענותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה רפואית /שר"ם

עו``ד בועז אלקלעי
    17/10/2009

לצערי הרב לא ניתן להסביר את כל התורה על רגל אחת, אבל האם אין לך עורך דין שמטפל בעניינך ומדריך אותך?

יש מקרים בהם מומלץ ואף חובה להיות מלווים בעו"ד ויש מקרים בהם עדיף כי התובע ילך לבדו. זאת ניתם להעריך רק לאחר בחינת החומר הרפואי והחלטת המוסד לביטוח לאומי עליה אתה מערער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,יש לנו עו"ד

דליה
    17/10/2009

יש עו"ד שמטפל רק בפיצויים מעבר לכך הוא לא מוכן אפילו לענות על שאלות.!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

מעיין רוגל
    17/10/2009

שלום שיי,
    בכדי לקבל ייעוץ מקצועי בחינם ותמיכה, ואולי אף הפניה לעורך דין שיוכל לטפל בכם אני מציעה לך לפנות לאגודה לזכויות החולה.

רפואה שלמה
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו