בדיקת סיווג רקמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת סיווג רקמות
    שני
    19/10/2009

יש לנו תינוק אך מכיוון שאיננו נשואים והאב אינו תושב הארץ - הורו לנו לעשות בדיקת סיווג רקמות על מנת לאפשר לנו רישום בת.ז.
    נאמר ששלושתנו (אני, בן זוגי והתינוק) אמורים לעבור זאת.
    אינני מבינה מדוע אני עצמי צריכה לעשות את הבדיקה - הלוא ברור שאני אימו של התינוק. הלוא כן? אני יכולה להבין למה התינוק והאבא .
    מדובר בעלות גבוהה של בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סיווג רקמות

הוספת תגובה

• בדיקת סיווג רקמות

מעיין רוגל
    19/10/2009

שלום שני,
    העברתי את הודעתך לצוות המשפטי של העמותה להתייעצות האם זה משהו שאנחנו יכולים לעזור לך בוואיך. את מוזמנת לפנות אלינו ישרות למייל העמותה אם ברצונך להעביר פרטים נוספים, אם לא אחזיר לך תשובה כאן בפורום בתוך יומיים פלוס מינוס.
    במקביל אני מציעה לך לבדוק את העניין גם מול האגודה לזכויות האזרח, אני מאמינה שגם הם יוכלו לסייע לך בעניין.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

מעיין רוגל
    19/10/2009

שלום שני,
    עורך דין מהצוות המשפטי שלנו ישמח לדבר איתך ולבדוק מה ניתן לעשות.
    מעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!! אני אפנה אליכם.

שני
    20/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו