שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דידי
    12/11/2009

מה עושים במקרה שנגמרו לי ימי המחלה בעבודה, ואני רוצה להגיש תביעה לחברת ביטוח על אובדן כושר עבודה, עכשיו, מעולם לא הגיע נציג של חברת הביטוח לעבודה, ולא חתמתי על פוליסה ומעולם לא קבלתי העתק שלה? האם אפשר עדיין להגיש תביעה, למרות שאין לי את הפוליסה? וגם, ידוע לי שמהעסיק לא העביר בזמן הרבה מהסכומים, האם זה יכול להשפיע?
    אודה לכם על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• פוליסות ביטוח

עו``ד בועז אלקלעי
    12/11/2009

שרה שלום !

נראה לי שאת צריכה לקבל הכוונה ברורה יותר של עורך דין מנוסה בתחום בכדי לקבל תמונה מלאה על מצבך.

ימי מחלה לחוד ותביעה עפ"י פליסה לחוד.

אין לא הועברו תשלומים על חשבון הפוליסה על לכאורה לחברת הביטוח אין כל חובה לשלם לך את הכסף במידה הינך מצויה במצב של אובדן כושר עבודה.

את יכולה להגיש תביעה אם אין בידיך את הפוליסה ובכל מקרה הינך זכאית לקבל העתק ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה.

דידי
    13/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה

עו``ד בועז אלקלעי
    14/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו