ימי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה
    טל
    12/11/2009

עברתי תאונת דרכים ב-11/08/09.
    לאחר 90 ימי מחלה נאמר לי ע"י רופא המשפחה שחופש מחלה נוסף אני אמורה לקבל מרופא תעסוקתי בלבד. פניתי למרפאה תעסוקתית בפ"ת ושם נאמר לי שיש תור פנוי רק בדצמבר.
    שאלתי היא, מה אני אמורה לעשות בחודש הזה במידה ולא יאושר לי החופש מהרופא התעסוקתי בדצמבר. יתכן שאז אכן אוכל לחזור לעבודה (מה שכרגע לא מסוגלת). איך הרופא יכול לאבחן מצבי לאחר חודש שעובר, הרי מצבי משתפר מחודש לחודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מחלה

הוספת תגובה

• ימי מחלה

עו``ד בועז אלקלעי
    12/11/2009

רופא תעסוקתי קובע את יכולתך לשוב לעבודה בהיקף מלא או בחצי משרה וכיוצ"ב.
    אם החומר הרפואי ומצבך הרפואי תומך בטענתך כי אין ביכולתך לשוב לעבודה ז אין כל חשש. העובדה שהמומחה בקופ"ח לא "נותן" חופש מחלה אינה אומרת כי הוא אינו יכול להעריך האם את כשירה לשוב לעבודה.

מה סיבת המחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבת המחלה

טל
    14/11/2009

תאונת דרכים שבעקבותיה שבר וקרע בגיד הפיקה.
    קיים גם חשש לקרע ברצועה הצולבת ברגל השניה שאובחן רק בתחילת שבוע זה ויבדק בעוד שבועיים בבדיקת MRI.
    מתקשה לעמוד ולשבת בפרק זמן מסויים.
    האורטופד המליץ על חודש חופש נוסף, רופא המשפחה הפנה לרופא תעסוקתי שיתפנה אלי רק בעוד כחודש. יתכן שבעוד חודש אהיה כבר כשירה לעבודה מה שכרגע לא! השאלה היא האם הרופא התעסוקתי יכול לתת אישור על חודש נובמבר כאשר אני נבדקת רק בחודש דצמבר?
    כרגע אני בבית וחוששת שהחודש הזה לא יאושר לי כשאבדק על ידי הרופא התעסוקתי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבת המחלה

עו``ד בועז אלקלעי
    14/11/2009

האם הגשת תביעה לחברת הביטוח לקבלת תשלום תכוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו