מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מבוגרת וחולהחלי23/09/2007
אמא שלי אישה מבוגרת ולא הכי בריאה פיזית, לפני חודש נחתה עלינו מכת מחץ כשאבחנו שיש לה אלצהיימר והמצב שלה רק יחמיר. אין לנו עודף כסף אבל אנחנו לא רוצים לזרוק אותה למוסד סיעודי גרוע שהיא תרקב בו. מה האופציות שיש לנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלצהיימר
מעיין רוגל23/09/2007שלום חלי,
בכדי לתת לך תשובה לגבי ההכרה באלצהיימר לפי סל הבריאות והזכויות המגיעות לכם אני אצטרך לבדוק לאסוף מידע ולחזור אליך. אני מאמינה שמחר אוכל לתת לך תשובה מפורטת.
כמו כן, מצ"ב אתר אינטרנט של עמותה בשם [a href=http://www.yad-lakashish.com/ id=link]יד לקשיש[/a] שמסייעת למשפחות בטיפול בקשישים ותוכל לעזור לכם.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על זכויות
מעיין רוגל24/09/2007הי חלי,
לאחר בדיקה עם צוות המשפטנים שלנו הובהר לי כי אין באפשרותנו לברר את הזכויות המגיעות לחולה עפ"י המחלה בה הוא לוקה.
אך, לעומת זאת, בקופת החולים, או אצל הרופא המטפל באימך צריך להיות המידע הזה. כלומר, במוסד הרפואי בו מטופלת אימך אמור להיות אדם הממונה על המידע בנוגע לזכויות המגיעות לכם. האם ניסתם לדבר עם העובד הסוציאלי של המחלקה או של קופת החולים?
העמותה שלנו עוסקת בכל הנוגע לייצוג וטיפול משפטי בחולים שזכויותיהם עפ"י חוק ביטוח בריאות ממלכתי קופחו.
חלק מהזכויות המגיעות לכם הן הנגישות למידע, במידה ויתברר כי גם לכם אין אפשרות להגיע אל המידע הרלוונטי, רק אז נוכל להיכנס לתמונה ולנסות לעזור.
כמו כן, אם יתברר כי קופת החולים מסרבת לתת לכם טיפול או מימון המגיעים לכם עפ"י החוק, גם אז נוכל לסייע.
אשמח אם תישארי איתי בקשר דרך המייל או דרך הפורום. אשמח לענות על שאלות נוספות בדרך.
בהצלחה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?