מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת רופארביולית19/11/2009
בהיריון סוכרתי שבוע 24. במרפאה שבה אני מטופלת יש "יום סכרת" והוא יום שלישי.
הרופא שלי שמטפל בי מתחילת ההיריון לא יכול להמשיך ולקבל חולות בימי שלישי והוא ביקש ממנהל המרפאה לשנות את "יום הסכרת" ליום אחר.
האם יש לקופ"ח זכות להכריח אותי להחליף רופא באמצע ההיריון?
האם זה חוקי להחליף רופא באמצע טיפול?
האם אין מה שנקרא התחייבות הרופא כלפי מטופליו?
תודה
רביולית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת רופא
מעיין רוגל22/11/2009שלום רביולית,
האם את יכולה לעבור יחד עם הרופא שלך ליום החדש שלו במרפאה? או האם קופת חולים מחייבת אותך להחליף רופא ואינה מאפשרת לך להמשיך להיות מטופלת שלו?
בכדי שאוכל לענות לך בצורה מדוייקת אני זקוקה ליותר פרטים ולהבין טוב יותר את השאלה ואת המצב.
את מוזמנת להמשיך כאן, או אם נוח לך יותר, דרך מייל העמותה.
יום טוב
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
רביולית22/11/2009אני לא יכולה לעבור עם הרופא שלי ליום החדש שלו במרפאה מכיוון שמנהל המרפאה לא מאשר לו לעבוד ביום אחר, או יום ג' או בכלל לא. לכן אני מרגישה שקופת החולים מחייבת אותי להחליף רופא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעיין רוגל23/11/2009שלום רביולית,
בעיקרון קופת חולים אינה מתחוייבת לתת לך טיפול על ידי רופא מסויים, אך ברור שיש איפה לאפשר לכל אחד להישאר עם רופא קבוע במיוחד בהריון או מצבים אחרים המחייבים מעקב.
השאלה היא האם הרופא שלך עבר למרפאה אחרת? האם המרפאה הזו שייכת לקופה או שהוא עזב את קופת החולים? האם ביקשת לעבור יחד איתו?
אם הרופא אינו עובד עוד עם קופת החולים אין הרבה שאפשר לעשות.
במידה והוא עדיין בקופת החולים ובמרפאה אחרת ואת מעוניינת להמשיך איתו אני מציעה לך לבדוק איתם אם אפשרי עבורך להמשיך ולהיות מטופלת שלו במרפאה החדשה, ובמידה וסביב הבקשה הזו יש בעיה אנא פני אלי שוב ונראה מה ניתן לעשות.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?