מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החברה למימוש זכויותsbc23/11/2009
התחברתי בחוזה עם החברה הזו ע"מ לעזור לי בתביעותי מול ביטוח לאומי,לאחר שהוכרתי כזכאי ע"י הביטוח לאומי,התבררה לי העובדה
שהחברה מכניסה את ידה עמוק לכיסי, כאשר הגעתי להתחשבן איתה ע"פ החוזה לגבי שכר טירחתם, הם חישבו אותה לפי הברוטו???
למה הכוונה, אני זכאי לקיצבה חודשית מביטוח לאומי, הם זכאים לשכר טירחה של 18% ועוד מע"מ כפול 48 חודשים, עד כאן הכל בסדר,
אבל אז התברר לי שהם מחשבים את החלק שלהם מהקצבה ברוטו, ולא כפי שנאמר לי שהם מחשבים לי ממה שאני מקבל ביד,
כאשר שאלתי אותם איך זה שאני למעשה משלם לשני גופים, ביטוח לאומי והחברה שאמורה לעזור לי במימוש זכויותי. מס על הקצבה, הם ענו, שכך רשום בחוזה, שזה נכון.
מה שאני אמרתי להם ואני מעלה פה, זה שאם החברה מציגה עצמה כעוזרת לי מול גופים ממשלתיים במימוש זכויותי,אז היא לא יכולה להכניס פרמטר של חישוב שכר הטירחה מתוך ברוטו אלא מתוך הנטו שאני מקבל ביד.
אם יש עוד אנשים אשר גם להם זה קרה, בוא ונימצא יחד פתרון לשכנע אותם לשנות את הסעיף שמופיע בחוזה,המדבר על חישוב שכרם לפי הברוטו.
אני שוב מציין שאין לי כלום נגד התנהלותם עד ההכרה להחזר או גימלאוח מהמוסדות,אבל למה לקלקל את מטרתם וחזונה של החברה עם סעיף כל כך הזוי,מוגזם ולא מקובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החברה למימוש זכויות רפואיות
מעיין רוגל23/11/2009שלום,
החברה למימוש זכויות רפואיות הינה חברה פרטית שפועלת למטרות רווח. היא אינה גוף ציבורי.
ההתקשרות שלך איתם היא התקשרות חוזית ובמידה ויש לך בעיה איתם אני מציעה לך לפנות לעורך דין המתמחה בתחום החוזי.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחברה למימוש זכויות
sbc24/11/2009אני מסכים איתך על כל מילה שכתבת בתגובתך.
לכן פניתי לפורום זה, כדי לבדוק אם יש עוד אנשים שלא מסכימים עם תנאי חוזה זה, ולהתארגן לתביעה משותפת כנגד החברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי המטרה האמיתית אינה אלא לעשות כסף
מוני25/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם מתפרנסים בעיקר מפתיחת תיק
עידן04/03/2010גם כאשר הם יודעים שאין סיכוי ללקוח הם לוקחים ממנו פתיחת תיק כ2500 ש"ח עמו שרצו ממני, היו חברות אחרות שהיו הוגנות מספיק בכדי להגיד לי שאין סיכוי, מתפרנסים על גבם של מסכנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?