מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח בריאות קבוצתיחנן25/11/2009
שלום.
במקום העבודה שלי הציעו לכולם להצטרף לפוליסת ביטוח בריאות קבוצתי ללא הצהרת בריאות וחיתום בתנאי שמצטרפים תוך 45 יום .
הבעיה שמפריעה לי היא : ההצהרה של חברת הביטוח "ללא הצהרת בריאות" .
ולמה :
כשבאתי לחתום על הצטרפותי גיליתי סעיף שעלי לחתום עליו "כי ידוע לי שהביטח אינו מכסה תביעות אשר נובעות או קשורות למצב בריאות לקוי , תופעה או מחלה שהיו קיימים לפני כניסת ביטוח זה לתוקף בכפוף למפורט בפוליסת הביטוח ".
חיפשתי בפוליסה את הסעיף מצב רפואי קודם ושם מצאתי כי מחלה קודמת מוחרגת לפי הפירוט הבא : מבוטח שגילו בעת ההצטרפות פחות מ-65 שנה ההחרגה למצב רפואי קודם תהיה למשך שנה מיום ההצטרפות .
נראה לי כי יש כאן מלכודת כי מצד אחד איו צורך בהצהרת בריאות ומצד שני ישנה החרגה למצב בריאות קודם למשך שנה .
האם אני צודקת ואם כן מה עלי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות קבוצתי
מעיין רוגל29/11/2009שלום קרן,
התחום עליו את שואלת הוא תחום ביטוחי חוזי ואינו תחום ההתמחות של פורום זה. אני מציעה לך לבדוק בפורום "ביטוח בריאות" בפורטל זה בכדי לקבל תשובה מקצועית יותר לשאלתך.
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
קבלת קצבת סיעוד בת 60
תאונת קורקינט חשמלי- תאונת דרכים ותביעה
שליח שהחליק עם האופנוע- תביעה
סכיזופרן- זכויות שמגיעות מביטוח לאומי
אלצהיימר ביטוח סיעודי- זכאות לפיצוי
שכר טרחה עורך דין עבור מיצוי זכויות
תסמונת המדורים במדורי השוקיים
סל הבריאות שיקום לב
מימוש של זכות רפואית
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?