תביעה של ביטוח בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעה של ביטוח בריאות
    חגית
    07/12/2009

היי עשיתי ביטוח בריאות משנת 2005 והייתי שם ברצף עד ליוני 2008. מאחר וזה היה ביטוח במסגרת חברה הוצע לי עם עזיבת עבודתי לבצע אותו באופן פרטי. הסוכן בביטוח במקום העבודה החדש רכש את אמוני ושיכנע אותי שהוא יתן לי תנאים שוים ואף טובים יותר ואני מודה שהעברת כל הטפסים בתוספת לחץ הזמן במקום העבודה החדש גרם לי לא לקרוא את הטסים אח"כ ולראות שהוא מילא אותם בצורה מזלזלת ולא נכונה. (זה ניכר מאוד במילוי הטפסים). בכל אופן כתוצאה מכך הוא החסיר לי כיסויים בפוליסה, הרע לי תנאים וכדומה. בהצהרת בריאות הוא שאל אותי בראשי פרקים על בעיות במערכת העיכול ולא ציין בפני טחורים ולכן לא שייכתי את זה ולא הצהרתי על זה. ראוי לציין כי סבלתי פעם אחת מטחורים לאחר הלידה שכלל לא הפריעו לי והבעיה שלי היתה פיסורה. השנה במהלך שנת הביטוח הנוכחית התפתחה לי פיסטולה (לפי הרופא שלי אין קשר בין טחורים פיסורה ופיסטולה) ותבעתי את חברת ביטוח. מאחר ופעלתי בתום לב לאורך כל הדרך אף שלחתי להם את ההפניה מהרופא שכוללת את ההסיטוריה שלי. וכמובן שהם דחו את התביעה. מה עושים? אודה לתשובתכם מתנצלת על אורך ההודעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תביעה של ביטוח בריאות

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות

מעיין רוגל
    07/12/2009

שלום חגית, אני מציעה לך להפנות את השאלה לפורום ביטוחי בריאות בפורטל בכדי לקבל מענה ממומחים בתחום.

מעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו